Тази седмица подземната железница се превърна в подиум. Делавой Центр

...
Тази седмица подземната железница се превърна в подиум. Делавой Центр
Коментари Харесай

Светска суматоха: Модно ревю в московското метро

Тази седмица подземната железница се трансформира в подиум. Делавой Центр - това е станцията, която стана сцена на откриването на московската седмица на модата. Тази и още любопитни вести в " Светска блъсканица ".

Делавой Центр - това е станцията, която стана сцена на откриването на московската седмица на модата. Дизайнерите са почерпили ентусиазъм от най-обикновените съветски жители, които заран бързат за работа. В тази част на града има най-вече офиси и неслучайно сбирките са по-скоро бизнес насочени. За да бъде още по-ефектно, манекените са със мощно подчертани сенки под учите - тъкмо като същински работохолици. Някои пък носеха със себе си кутии с офис-принадлежности и някое и друго цвете в саксия, а фона на това ексцентрично ревю, е особено основано парче на име " Ще те уволня ". Всъщност московското метро е толкоз впечатляващо и емблематично, че се планува скоро да има и линия спортни обувки, въодушевени от цветовете на другите линии на подземната железница.


" Да " и " не " на фотосите и въобще на държанието на политиците - какво е хубаво и даже желателно да вършат и по какъв начин в никакъв случай, но в никакъв случай не би трябвало да ги виждаме.

Да си политик значи всяка твоя стъпка да се следи от публицистите. Все по-често, обаче, с изключение на думите, дейностите и решенията, от голяма важност е и визията.


Че една фотография коства повече от хиляди думи, сигурно има вяра севернокорейският водач Ким Чен-ун. Напоследък вместо да пробва да всява благоговение на фона на балистични ракети, залага на друго.

Ким Чен-ун изкачи най-високия връх на Корейския полуостров. На фона на заснежена гора, яхнал бял кон, освен това на едно доста особено за севернокорейците място - считаната за свещена планина Пекту. От Пхенян насочиха ясно обръщение - водачът им не е елементарен човек. Той е мощен водач и има статут съвсем на провидение.

Е, на Запад фрагментите му на гърба на кон провокираха повече усмивки, в сравнение с удивление.

Съветът на специалистите: внимавайте в каква светлина решавате да се покажете, с цел да не се получи противоположен резултат.



Всички знаем, че от години се приказва какъв брой доста брачната половинка на принц Уилям - Кейт, е повлияна от стила на неговата майка лейди Даяна.

По време на скорошната й аудиенция в Пакистан, това стана още по-очевидно. Херцогиня Кейт като че ли съзнателно търсеше съвпадане с емблематични визии на принцеса Даяна. Както се вижда и от фрагментите - двете дами показват страховит жанр, въпреки и да са минали 30 години сред изявите на Даяни и тези на Катрин. Това, с което Даяна беше известна, беше безспорната липса на боязън и нежеланието й да се подчинява на порядките на кралското семейство. Особено след развода си с принц Чарлз, Даяна постоянно си позволяваше много по-смели и екстравагантни облекла. Кейт е много по-консервативна, само че залага на налични, бих споделила даже евтини облекла, които постоянно откакто тя облече, бързо се разпродават по магазините. Най-важното в историята, която ти описвам, в действителност е друго - тази последователност от страна на снаха, към нейната свекърва, въпреки и двете в никакъв случай да не са се срещали.

И до момента в който Кейт и Уилям все по-видимо се приготвят за бъдещата си роля на крал и кралица, то по-малкият му брат Хари и брачната половинка му Меган не престават правосъдната си борба с таблоидите и даже се зарекоха, че ще се откажат от публичните си задължения. Интервю, в което Хари споделя, че с брат му са " поели по разнообразни пътища " естествено накара по този начин обичаните му таблоиди на Острова да кажат, че двамата братя са скарани. Всъщност, той имаше поради нещо друго. Какво е то и за какво е допустимо все по-рядко да виждаме принц Хари и Мегън Маркъл?

Преди година всички погледи бяха отправени към кралската женитба. Но Хари и Мегън още тогава демонстрираха, че нямат желание да се придържат към традициите на Бъкингам. И се отхвърлиха от целувка точно на балкона на двореца в Лондон. Искаха да са " естествени ". Да са земни. И го демонстрират с държанието си. Но когато става дума за " неприятното момче на английската корона " и известна американска актриса, шансът медиите да не демонстрират интерес към тях... е нулев.



Преди няколко седмици Хари и Мегън заведоха серия от правосъдни каузи против английски таблоиди за нахлуване в персоналното им пространство, в това число хакване на телефона на младия принц. Бившият персонален помощник на принцеса Даяна има пояснение за държанието на по-малкия й наследник.
Пол Бърел, някогашен персонален помощник на принцеса Даяна: Хари в никакъв случай няма да елементарни ролята на таблоидите в гибелта на майка му. Всъщност те я тормозеха през по-голямата част от времето. Сега виждаме по какъв начин историята се повтаря. Папараците преследват както него, по този начин и брачната половинка му. Нормално е Хари да е подготвен на всичко, с цел да отбрани Мегън и сина им Арчи.
Хари върви по стъпките на майка си, а по петите му вървят папараци. Цената на войната му с тях надалеч не е милионите, поискани в съда. А това дали Херцогът и Херцогинята на Съсекс ще могат да живеят като обикновено семейство.

Мегън пък не крие, че множеството й другари са я съветвали да не се омъжва за Хари, тъй като ще прекара живота си под светлините на прожекторите. А една имитация на Хари стана мотив за всевъзможни тълкования, измежду които и това, че той и брат му Уилям са в обтегнати връзки.
Пол Бърел, някогашен персонален помощник на принцеса Даяна: Да, Хари сподели, че с брат му са поели по разнообразни пътища, само че имаше поради нещо напълно друго. Уилям ще стане крал. Той и Катрин са доста по-задължени да живеят съгласно порядките на короната, в сравнение с Хари и Мегън. Те би трябвало сами да решат по какъв начин да живеят живота си. Единият брат би трябвало да посещава приеми, заседателни зали, скучни срещи. Другият е свободен да влезе в мина, фабрика, да седне измежду хората и даже да се опита да води относително елементарен живот.
Бърел има и един съвет персонално към принц Хари.
Пол Бърел, някогашен персонален помощник на принцеса Даяна: Не би трябвало да се четат таблоиди. Много е просто. Принц Чарлз категорично беше забранил в дома му да се доставят сходни вестници и списания. Казваше " в случай че Даяна желае да чете жълта преса, да излезе и да си купи ".
Хари против медиите - кой ще завоюва? И дали Хари и Мегън имат проблем единствено с таблоидите или в двореца Кенсингтън в действителност има изстудяване сред бъдещия крал и неприятното момче на английската корона. Тези въпроси остават без отговор. Засега.


На 20 декември настава краят на сагата. " Междузвездни войни " - най-вълнуващата фантастична поредност в историята на киното, белязала живота на няколко генерации фенове и кинотворци, доближава своя връх с " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ". Рей и Кайло Рен, джедаите и ситите, светлата и тъмната страна, положителното и злото се изправят във заключителен конфликт, чиято кулминационна точка ще роди нови митове, които ще живеят постоянно из необозримите простори на далечната вселена. Кулминация, която поставя завършек на емблематичната история на Скайуокър.

" Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ни води една година след събитията в Последните джедаи. Рей, Фин, По и последните останки от Съпротивата се готвят за решаващо сблъскване със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин. Епичната борба ще се води както в безкрайните простори на галактиката, по този начин и надълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които би трябвало да надмогне своите вътрешни демони.


Най-накрая можем да забележим и финалния филмов откъс на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", който дава обещание на феновете зрелищен и извънредно прочувствен завършек на познатата история и ни дава късмет да се сбогуваме уместно с обичаните герои. Сърцето на всеки същински почитател ще трепне, когато чуе обещанието на Люк и Лея в последните секунди на филмовия откъс! Силата ще е с нас... постоянно.

Нов филм за „ Междузвездни войни " на хоризонта

" Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Най-нетърпеливите почитатели обаче ще могат да се насладят на епичния завършек на емблематичната сага ден по-рано - на 19 декември, на специфични предпремиерни прожекции.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР