Тази седмица подборът на участници в “ Черешката на тортата

...
Тази седмица подборът на участници в “ Черешката на тортата
Коментари Харесай

Кандидат-звезда поряза жестоко Мария Статулова в „Черешката на тортата“ – за коя се мисли?!

Тази седмица подборът на участници в “ Черешката на тортата “ е изключително забавен – легендата от сцената и екрана Мария Статулова, откритието на тазгодишните „ Като две капки вода “ – Тома Здравков, артистът Явор Бахаров, победителката в първия „ Ерген “ Виктория Капитонова и към този момент незнайната млада национална певица Мона.

Именно последната възпламени фитила на зрителското неодобрение в един от последните епизоди на кулинарното предаване, когато хазаин бе Мария Статулова.

„ Никога не се сравнявайте с други хора. Господ Ви е основал такива каквито сте и сте единствени! “ Този съвет чува Статулова, когато е още ученичка и се пробва цялостен живот да го следва, само че до този миг още размишлява над тези думи.

„ Това си единствено ти!!! Запазваш себе си, това което си и се изграждащ като персона!!!, размишлява върху съвета даден й преди години от преподавателят й в школото.

Самата актриса призна в „ Черешката на тортата “, че е й е било мъчно да съблюдава тези рекомендации и е желала да бъде като Робърт де Ниро и Джак Никълсън, смее се Статулова.

Въпреки огромния подбор от разнообразни неща за ядене, имаше и недоволни.

 Мона певица

Мона се почувства „ жалко “, че главното ядене не бе съобразено с нея.

Относно десерта, който бе квалифициран особено за Мона, младата дама не бе очарована.

„ Не чувствам Мария да се е постарала за моя десерт! Имам възприятието, че не се опита да ме накара да изпитвам комфорт в дома й! Това смята артистичната фолклорна изпълнителка Симона Петрова – MONA.

Този коментар идва на фона, на меню с огромно обилие. Подходящо за вегани и за фенове на месцето.

Статулова посрещна компанията в дома на свекъра си Йордан Радичков, където пази десетки награди и оценки. Домът й е по едно и също време комфортен и забавен, съхраняващ спомените и духа на огромния публицист и неговите потомци.

Актрисата посрещна гостите си с две салати – „ Пролетна “, а втората бе с репички, магданоз и морков. Предястията бяха няколко – варени тиквички, индонезийски ориз, варена целина с брашно, което е типично еврейско предястие и актрисата го подготви по остаряла еврейска рецепта. Последното предястие бе сини сливи в бекон.

Основното ястие на масата беше палачинки с пилешки месо, както ги назовава актрисата – „ торбички “. За десерт домакинята подготви друг прочит на тирамису и плодова салата, която бе приготвена особено за Мона, която е веган.

Въпреки старанието си Статулова сграбчи единствено 35 точки от 40 вероятни. Младата певица Мона даде едвам 5 точки за актрисата, до момента в който всички останалите оцениха с оптималната оценка легендата.

Предстои да забележим какво ще подготви на следващия ден Тома, само че това ще е изненада за всички, в това число и за самия него, тъй като няма никаква концепция какво ще готви.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР