Тази седмица любимото кулинарно предаване MasterChef по bTV се сбогува

...
Тази седмица любимото кулинарно предаване MasterChef по bTV се сбогува
Коментари Харесай

Картофите се оказаха препъни камък за двама участници в MasterChef

Тази седмица обичаното кулинарно предаване MasterChef по bTV се сбогува с още двама хоби-готвачи. Биляна Чакърова и Александър Колев не съумяха да покажат нужните умения и върнаха престилките си.

В петък вечер по време на специфичен мастър-клас, воден от финалиста в първи сезон на MasterChef - chef Елена Петрелийска, участниците тестваха ученията си в приготвянето на съвършения тартар от моркови, а Валентина се снабди с мастър-престилка. Изненадващ стрес-тест пък потвърди, че няма ядене, което да е толкоз елементарно, че да се направи със затворени очи, и докара до напускането на Биляна.

Биляна влезе в предаването с извънредно висока поръчка – пошираната круша, с която си завоюва присъединяване в MasterChef, изглеждаше задоволително обещаваща, че треньорката по танци да стигне до край. Стрес-тестът в петък, по време на който хоби-готвачите трябваше да подготвят три ястия с картофи, обаче се оказа отвън опциите й. " Знаеш ли какво виждам в твоята паница? Паниката, която те обзе “, бяха думите на chef Кустев и повода, заради която 38-годишната варненка напусна шоуто.

" Не ме е гняв, че отпаднах от MasterChef. Прекарах си прелестно тук, срещнах нови хора, нови другари. В мен няма възприятие на страдание. Все отново би трябвало да победи най-хубавият “, показа тя.

На елиминационната борба в събота почва под краката си загуби Александър. Младият юрист от известно време се бореше с провокациите в MasterChef, само че постоянно успяваше да се размине на крачка от отпадане. Този път обаче Алекс даже не съумя да издаде паница за журито и се наложи да презентира своето ядене непосредствено от тигана. Надиграването му с времето беше неговата последна неточност, поради която се наложи да върне престилката си. Най-афектирани от обстановката бяха Лора и Тоби, които не съумяха да сдържат сълзите си, само че трансфораха тъгата в готовност да дават най-хубавото от себе си за в бъдеще.

" Тръгвам си от MasterChef с още повече обич и пристрастеност към готвенето “, разяснява Алекс, който си сподели " сбогом “ с останалите участници в трогателна групова прегръдка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР