Тази седмица актьорът Кърк Дъглас навърши забележителните 103 години и

...
Тази седмица актьорът Кърк Дъглас навърши забележителните 103 години и
Коментари Харесай

Най-възрастните актьори в Холивуд – кои звезди от миналото са по-стари от Кърк Дъглас

Тази седмица артистът Кърк Дъглас навърши забележителните 103 години и в интернет и обществените мрежи си пролича какъв брой доста хора към момента го обичат и почитат. Той обаче не е най-старият жив холивудски артист. Други двама артисти могат да се похвалят, че са живели по-дълго от звездата от „ Спартак “.

Снимка: Getty Images

Актрисата Оливия де Хавиланд също като Кърк Дъглас е на 103 години , само че е родена няколко месеца по-рано. Една от най-запомнящите се функции в живота ѝ е във кино лентата „ Отнесени от вихъра “, за която получава първата от четирите си номинации за „ Оскар “ на 12-ата гала по раздаването на премиите. Актрисата е взела бленуваната статуетка два пъти.

Снимка: Getty Images

Актьорът Норман Лойд пък е на цели 105 години. Той е работил и е познавал някои от най-големите имена в Холивуд, измежду които Чарли Чаплийн, Алфред Хичкок и Орсън Уелс. Актьорът стартира филмовата си кариера при започване на 40-те години на предишния век, а последният филм в който е взел участие е „ Тотал вреда “ от 2015 година, в който е на 100 години.

Още информация за двамата артисти може да намерите в уеб страницата LadyZone.bg:
Столетникът Кърк Дъглас не е най-старият жив артист - вижте кои са по-възрастни от него
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР