Тази събота в 20:00 ч. осем български звезди ще се

...
Тази събота в 20:00 ч. осем български звезди ще се
Коментари Харесай

Петьо Петков – Шайбата и Станимир Гъмов политат в „С Рачков всичко е възможно“

Тази събота в 20:00 ч. осем български звезди ще се впуснат в най-веселите игри, провокирани от обичания водещ Димитър Рачков. На сцената на „ С Рачков всичко е допустимо “ тази седмица ще се качат Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Явор Борисов, Петър Калчев, Гала и Стефан, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.
 посетители
Петьо Петков – Шайбата и Станимир Гъмов ще станат част от едни от най-смешните провокации на Димитър Рачков в предаването до момента. Двамата артисти ще изпитат бързината на мисълта си и уменията си да римуват. От техните правилни и неверни отговори ще зависи какъв брой високо ще полетят в студиото и какъв брой внезапно ще паднат в познатата игра „ Ти, лети, лети “.
 посетители
В събота обичаните „ Таратанци “ ще бъдат сменени от два състава на „ Щурата тайфа “. Отгатването на изречения и изрази само благодарение на тялото, феновете ще видят в „ Ко сподели, ко?! “ и „ Счупен телефон “. Подът на студиото ще се трансформира в основно настоящо лице в изписването на думи с тяло в „ Абевегедейка “, а Геро и Гъмов ще опитат да пресъздадат картината „ Сътворението “ в самобитна рамка в играта „ 1D ”. Финалът на шоуто ще качи актьорите на връх „ Горублянка “ под надолнище от 22,5 градуса в Лудата стая.
 посетители
Коя ще е новата игра, която ще видят феновете на NOVA тази седмица? Кой ще взе участие в нея? Кой ще бъде Адам и кой ще бъде Господ в картината на Геро и Гъмов? Кой ще употребява най-умело тялото си в игрите за отгатване? Кой ще се качи на връх „ Горублянката “ в Лудата стая и какви функции ще получат всички? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA в „ С Рачков всичко е допустимо “ със Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Явор Борисов, Петър Калчев, Гала и Стефан, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Следете , официалния  и  профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР