Тази събота в 20:00 ч. на сцената на най-забавното предаване

...
Тази събота в 20:00 ч. на сцената на най-забавното предаване
Коментари Харесай

Халваджиян с гениален ход: Хвърля в лапите на Рачков прочут ...

Тази събота в 20:00 ч. на сцената на най-забавното предаване „ С Рачков всичко е допустимо “ водещият ще предложения нови осем звезди, подготвени да се впуснат в щури провокации. На сцената ще излязат четирима артисти – Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, Димитър Иванов – Капитана и паметната му кукла Бай Тъньо и Китодар Тодоров, а към тях ще се причислят четирима български реализатори – Маги Джанаварова, Преслава, Мила Роберт и Рафи.

За първи път игрите персонално ще опита Рафи Бохосян, който е и режисьор на „ С Рачков всичко е допустимо “. Вечерта ще стартира с обичайните два състава на „ Таратанци “, по-късно звездите ще ревизират уменията си в асоциативните игри с „ Ко сподели, ко?! “ и „ Чети по устните “, а в играта „ Азбучна терапия “ всички ще се влязат в друго амплоа.

Част от „ Голямото люлеене “ ще станат Рафи и Мила Роберт. Те ще получат от Рачков сложната задача да ядат пуканки, да пият бира и да вършат хотдози в леглата, което ще провокира сълзи от смях у всички. Маги, Боби, Мила и Рафи ще изпитат музикалните си познания в играта „ Големи топки “, а предизвикването “1D ” ще води феновете и звездите на спонтанна отмора с басейн.

В най-новата игра „ Бабо, разкажи ми приказка “ със занимателен роман без насоки ще импровизират обичаните артисти Геро и Китодар. В края на предаването Лудата стая ще изведе всички посетители на пикник, а краят му ще бъде непредвиден, само че доста комичен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР