Тази събота 10.04.2021 г. Баня Стил ще открие своя 14-и

...
Тази събота 10.04.2021 г. Баня Стил ще открие своя 14-и
Коментари Харесай

Баня Стил открива своя нов магазин в центъра на Хасково!

Тази събота 10.04.2021 година Баня Стил ще открие своя 14-и магазин и то не къде да е, а точно в Хасково на бул. „ Сан Стефано “ 7.

Точно в 11:00 ч. вратите на най-новия магазин на Баня Стил ще се отворят и зрелищно ще дадат начало на един нов стадий в проектирането, ремонта и обзавеждането на бани на жителите на град Хасково.

Сред почетните посетители на откриването, може да срещнете имена като Владимир Караджов – майсторът от „ Бригада Нов Дом “. Ще имате неповторимата опция да се запознаете с най-хубавите разновидности за обзавеждане, като се докоснете до част от извънредните сбирки артикули, които Баня Стил предлага и онлайн с цел да се уверите в тяхното качество и жанр.



Огромният избор от артикули, предлагани от Баня Стил, се характеризират с разнообразни модели, сбирки и дизайни, които сполучливо удовлетворяват всеки усет и потребност, освен на крайните консуматори, само че и тези на инженери и дизайнери.



Магазинът в Хасково се простира на повърхност от 350 кв.м, а вътре на два етажа ще откриете артикули, които могат да бъдат разграничени поради тяхната изтънченост и автентичност.

Основана преди 14 години, марката Баня Стил е насочена напълно в региона на обзавеждането за баня. През годините компанията влага в българския пазар, като се трансформира в име - знак на национално равнище за всичко, обвързвано с обзавеждането за баня, без да изневерява на мощните локални корени, където е основана.



Колекциите на магазини Баня Стил се отличават с качество и внимание към дизайна, проектирани и създадени от подбрани европейски производители.
Благодарение на гъвкавата комерсиална политика, необятният ценови диапазон, огромната конкурентоспособност, както и гаранцията за най-хубава цена - Баня Стил е желан избор, когато става въпрос за всичко, обвързвано с банята и това ѝ разрешава да отвори обекти в цялата страна.

В чест на откриването, магазинът на Баня Стил в Хасково, предлага на своите клиенти 10% спомагателна отстъпка на всички артикули за интервала от 10.04. до 20.04.2021!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР