Тази събота (1 октомври), в 21:00 ч., в шоуто Събота

...
Тази събота (1 октомври), в 21:00 ч., в шоуто Събота
Коментари Харесай

Мариана Векилска и Йоанна Драгнева в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (1 октомври), в 21:00 ч., в шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия " Ники Станоев ще посрещне една от най-емблематичните и харизматични водещи в българския ефирен ефир - лицето на Българска национална телевизия Мариана Векилска. Любимата водеща на „ България в 60 минути " ще опише за забавните си пътешествия по време на ваканцията си и за новия сезон на предаването.

Ще показа и за страстта от премията „ Достойните българи " и за радостните пътувания с нейните деца. Мариана ще съобщи на Ники Станоев уроци по вярно дишане, като сертифициран инструкор по йога. Ще успее ли Ники да заеме позата, която Векилска ще му покаже - ще стане ясно в деня за размисъл по Българска национална телевизия 1.

Студиото на „ Събота вечер с Българска национална телевизия " ще бъде огряно и от слънчевата „ евро визия " на надарената певица, водеща и дългогодишно лице на Българска национална телевизия Йоанна Драгнева. Зрителите на публичната телевизия я познават още от студентка в ефира на Българска национална телевизия и към този миг е водещ на предаването „ 10 000 крачки " по Българска национална телевизия 2, за чийто нов 4-ти сезон тя ще опише.

Йоанна ще показа на Ники за нейната мултифункционалност - по какъв начин се оправя с ролята на майка на две деца, като едното е малко бебе, на водеща, на певица и на звуков дубльор. Йоанна Драгнева ще зарадва феновете с музикално осъществяване на нейна ария в нов ремиксиран вид.
По традиция в шоуто се включват и актьорите от " Ши Зи Импро спектакъл ", които ще предложат импровизационна комедия по задания, дадени им от самия Ники.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР