Тази рецепта е просто находка, тя ми помогна да се

...
Тази рецепта е просто находка, тя ми помогна да се
Коментари Харесай

Киста на яйчника: разберете симптомите и как да я премахнете

Тази рецепта е просто находка, тя ми оказа помощ да се отърва от киста на яйчника и признаците на менопауза!

Струва си да обърнете огромно внимание на признаците, които тялото ви изпраща. Знанието как да разпознаете признаците е доста значимо, тъй като ще ви помогне да започнете да лекувате казуса в точния момент, увеличавайки възможностите за бързо изцеление.

Кистите на яйчниците са доста чести и засягат главно дамите по време на менопаузата. И като множеството заболявания, то ни „ предизвестява “, като дава сигнали:

Подуване на коремаБолка по време на сексуален актТазовата болка преди и след менструалния цикълЧревна болкаБолка в долната част на гърба или бедратаПовръщане и гадене

Ако забележите признаците по-долу и в случай че някой от тях се повтори няколко пъти, неотложно потърсете здравна помощ:

Остра тазова болкаВисока температураТрудно дишанеПрипадък и замаяност

Ако лекарят е потвърдил диагнозата за киста на яйчника, не се отчайвайте. Има натурални средства, които оказват помощ да се реши този проблем!

Черен кохош (Actaea racemosa): Тази невероятна билка ще помогне за намаляване на менструалните болки. Можете да я купите под формата на таблетки, продавани в хомеопатичните аптеки, или в изсушена форма.

Целомъдрено дърво (Vitex agnus-castus): Тази билка ще помогне за балансиране на хормоните, само че бременните дами не би трябвало да я употребяват.

Бабини зъби (Tribulus terrestris): Тази билка е лечебна за репродуктивната система, а също по този начин възстановява овулацията.

Корен от глухарче: той е в положение да отстранява токсините от тялото и има мощно успокояващо и лечебно деяние върху яйчниците.

Млечен трън (Silybum marianum): Това е една от най-хубавите билки за прочистване на черния дроб. В допълнение, тя балансира хормоните и се бори с кисти на яйчниците.

Корен от женско биле: има превъзходен резултат върху ендокринната система и надбъбречните жлези, а също по този начин дейно бори кисти на яйчниците. Ако обаче страдате от високо кръвно налягане, избягвайте тази билка.

Цвете на алена детелина (Trifolium pratense): Състои се от фитоестрогени, които действат като естроген в тялото. Той има способността да балансира хормоните и по този метод да понижава кистите и в последна сметка да ги накара да изчезнат.

Бразилската популярна медицина има отличен чай за лекуване на този проблем: чай от киксаба.

Предлагаме ви доста ефикасна рецепта:

Съставки:

1 чаена лъжичка естествен мед1 супена лъжица прясно изцеден лимонен сок1 супена лъжица пчелен прашец1 чаша пречистена топла вода2 супени лъжици алое гел

Приготвяне:

Смесете всички съставки до еднородна консистенция и пийте 1 път заран на празен корем. Курсът нормално е 1 месец.

Вижте още: Витамини и минерали, жизненоважни за хората, изключително над 45

Можете да повтаряте лекуването до 3 пъти годишно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР