Тази рецепта е невероятна вкусотия, която се прави скоростно и

...
Тази рецепта е невероятна вкусотия, която се прави скоростно и
Коментари Харесай

Приготвя се мигновено то за почти без пари: Вкусът на тази ароматна фантазия ще помните цял живот

Тази рецепта е невероятна вкусотия, която се прави скоростно и става за всеки ден
Предлагаме ви неповторимо лесна рецепта за вкусотия, която ще накара цялото ви домочадие да си оближе пръстите от наслаждение. Само вижте по какъв начин наподобява и знайте, че онлайн и в устата, е в пъти по-разкошно.
Трябват ни един кг картофи, 200 грама шунка или бекон, 250 грама царевица от консерва, 250 грама пушено или топено сирене, 100 грама краве сирене, 200 грама броколи, 250 грама подквасена сметана, 100 грама моцарела, 100 грама кашкавал, пет лъжици олио, сол на усет, подправки на усет, чаша прясно мляко или вода. Първо би трябвало да измием, обелим и нарежем картофите, а след това да ги сварим в подсолена вода.

Когато забележим, че към този момент са полуготови, взимаме една намазнена и по-дълбока тавичка от йенаглас.
Слагаме един ред картофи на дъното като гледаме леко да се застъпват. Върху тях подреждаме дребните розички от броколи, един слой с тънки резени шунка или бекон, малко царевица и натрошено сирене.
После слагаме още един ред от картофите, а върху тях отново нареждаме от броколито, бекона, царевицата и сиренето – пушеното или топеното.
Най-отгоре е добре да приключим още веднъж с картофените шайби, които ги покриваме с подквасената сметана, настъргания кашкавал и моцарелата. Слагаме подправките – черен пипер, чубрица, копър по наш усет, както и посоляваме, написа topactualno.com.

Заливаме всичко това с чашата прясно мляко, само че може и с вода и пъхаме във фурната, където тази вкусотия да се запече на 220 градуса за към 40 минути.
Става нещо в действителност неповторимо вкусно и ужасно корозивно, няма човек, който да не си е облизал пръстите, когато го е опитал. Сигурни сме, че ще се влюбите и вие в тази вкусотия.

А ето и още една чудесна рецепта за бърз и пестелив плодов десерт:
Печена тиква с мед и орехи

Необходими артикули
1 приблизително огромна
5 с.л. захар
4 с.л. мед
150 орехи

Начин на приготвянe
Обелете и нарежете тиквата на части. Поръсете със захарта и оставете за една нощ в ледник. Прехвърлете в тиган или дребна тенджерка. Гответе на муден котлон няколко минути, като разбърквате непрестанно. После изсипете в тавичка, застлана с хартия. Сложете във фурната на 180 С за 10 минути. Сервирайте тиквата с мед, орехи и по избор сладолед или сметана.
Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР