Тази нощ се изгавриха и с Братската могила в София.

...
Тази нощ се изгавриха и с Братската могила в София.
Коментари Харесай

Изрисуваха свастика върху светиня в центъра на София

Тази нощ се изгавриха и с Братската могила в София. Изгавриха се и с една от светините на българската история и литература.

Нашите „ ГОСТИ " си разрешиха да нарисувате свастика върху българска реликва - стихотворението „ Хаджи Димитър ". В личния ни дом безочливо и безсрамно се подиграха с наши национални герои и стихотворец. „ Тоз, който падне в пердах за независимост, той не умира " са думите, които всяка българско дете научава в най-ранна възраст дружно със стихотворението „ Аз съм българче ".

Това към този момент е подигравка с българското достолепие и чест в личната ни страна. И няма потребност да търсим фотоси на поругани български монументи в Украйна, това се случи в личната ни страна и в личната ни столица.

И тъй като Facebook с неговите жълтопаветни фактчекъри са доста чувствителни към всичко обвързвано с Украйна, само че нямат сензитивност към българското достолепие и чест ще кажа единствено едно: тази нощ Степан Бандера си сподели тежката дума за Христо Ботев и Хаджи Димитър.

В центъра на българската столица! И няма кой да ги спре и озапти. Може ли фактът, че някой бяга от войната да оправдае обидата над българщината и светините на България? Това ли е благодарността към страната, която ги одобри и им даде повече права, в сравнение с личните си жители?

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР