Тази нощ най-добрият български боксьор се качва на ринга за

...
Тази нощ най-добрият български боксьор се качва на ринга за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кубрат Пулев срещу Франк Мир

Тази нощ най-хубавият български боксьор се качва на кръга за нетрадиционната си борба с американеца Франк Мир в новата дисциплинираност Triad Combat. Кобрата ще премери сили с ММА боеца Мир на триъгълен кръг в мач с комбинирани правила от бокса и смесените бойни изкуства.

Галавечерта в щата Тексас ще стартира в 3.00 часа българско време, а мачът на Кобрата се чака да стартира след 5.00-5.30 часа.

ПРЕДИ МАЧА:

Измина съвсем една календарна година от последния мач на Кубрат Пулев на кръга - провалянето от Антъни Джошуа в борбата за международната купа в тежка категория. Сега българинът се завръща на кръга, който обаче този път е във формата на триъгълник, а разпоредбите са смесени сред бокс и ММА.

Първоначално противник на Кубрат трябваше да бъде Витор Белфорт, само че той се отдръпна от борбата и неговото място бе заето от Франк Мир - дълготраен войник в най-силната ММА верига UFC. Кобрата излиза за този мач с близо седем кг по-голямо тегло по отношение на мача с Джошуа, само че все пак е по-лек от Мир с към шест кг.



Още от ОЩЕ СПОРТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР