Тази нощ изтича срокът за гласуване за рисунка на асфалт

...
Тази нощ изтича срокът за гласуване за рисунка на асфалт
Коментари Харесай

Тази нощ изтича срокът за гласуване за рисунка на асфалт във Варна

Тази нощ изтича срокът за гласоподаване за рисунка на асфалт във Варна.

Инициативата е част от плана Reconnect the City и ще бъде осъществена при започване на юни.

Във фейсбук страницата на " Пространствата на Варна " (VarnaSpaces) са оповестени плановете на финалистите: SEAvastopol на Kalkan Agency; " Изгрев с делфините " на JahOne и " Море в сърцето на града " на The Masters.

Гласувайте с лайк за обичаната си рисунка в посочения пост до неделя, 30 април, в 24:00 часа. Под внимание ще бъдат взети само лайковете в истинската обява, прецизират уредниците.

Предложенията на финалистите от втори стадий на състезанието към план Reconnect the City могат да бъдат прегледани детайлно онлайн под формата на галерия, която ще бъде ситуирана в региона на “Севастопол ” от 25 април до 9 май, съобщи морето.нет.

Кандидатът, събрал най-вече гласове (лайкове) на публичното гласоподаване, ще бъде отразен при журирането, като гласа на обществото ще има тежест на 2 вота. Победителят ще бъде разгласен на 5 май.

Проект Reconnect the City е общностен план, в основата на който е включването на гражданското общество. Всеки от вас има опция да вземе присъединяване в решаването на близкото бъдеще на това, по този начин значимо за всички ни, градско пространство в сърцето на Варна.

Нека всички дружно изберем най-подходящото предложение за едно малко по-цветно бъдеще за нашия град.

Проектът се реализира от Община Варна, в партньорство с VarnaSpaces и е съфинансиран от Bloomberg Philanthropies. Други сътрудници по плана са Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата ", Район " Одесос ", САБ и КАБ Варна, Сдружение на художниците Варна, 5 учебни заведения в региона, Градска художествена галерия-Варна/Varna City Art Gallery и нашият артистичен съветник Nasimo.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР