Тази невероятна история се случила в края на декември. Ранено куче

...
Тази невероятна история се случила в края на декември.
Ранено куче
Коментари Харесай

Куче не изоставило ранената си приятелка, която не можела да помръдне от релсите (видео)

Тази невероятна история се случила в края на декември.

Ранено куче в Украйна паднало върху заснежени влакови релси и не съумяло да се измъкне на безвредно място. За благополучие кучето на име Луси имало сателит, който нямало да я остави.

В продължение на два дни мъжкото куче, Панда, останало с Луси, сгушено до нея на студа и минусови температури и се наведе с нея, до момента в който влаковете минавали около главите им. Учудващо, те не били засегнати.

Жители на града забелязали две кучета на жп релсите. Приближавайки се, хората били изумени от самоотвержеността на кучето, което два дни, рискувайки личния си живот, закриляло потърпевшата си другарка.

Мъжкият й другар не я оставил нито крачка, затопляйки ранената си другарка с топлината на тялото си. Няколко опита животните да бъдат извадени от релсите били напразни. Песът по всевъзможен вероятен метод защитавал приятелката от хората.

В един миг мъжът видял идващ трен и го обзела паника. Чувайки сигнала на машиниста, Панда се качил до Луси, сгушило се и легнало до нея. Кучетата навели глави, притиснали ги към земята и влакът минал. Кучето правело това две денонощия поред. Той я топлил два дни, с цел да не измръзне и всякога се излагал на заплаха.

Не знам по какъв начин да нарека това – инстинкт, обич, другарство, отдаденост. Не всички хора могат да постъпят по този начин! Този случай е поука за всички нас. 

След малко работа и увещаване, спасителите съумели да завоюват доверието на Панда и извадили Луси от релсите. И двете кучета били заведени при ветеринар и се сгушили едно до друго през целия път до такава степен.

Луси имало няколко синини, само че другояче била в положително здраве. Семейството на кучетата било открито и те били върнати вкъщи.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР