Тази необикновена история се е случила с американката Джесика Алън,

...
Тази необикновена история се е случила с американката Джесика Алън,
Коментари Харесай

Сурогатна майка роди близнаци, но...

Тази невероятна история се е случила с американката Джесика Алън, която решила да стане сурогатна майка за двойка от Китай, която не можела да има деца предава jenata.blitz.bg.

Съпругът на Джесика подкрепил решението ѝ, тъй като фамилията имало незабавна потребност от пари. Средствата за износването на непознатото бебе двойката считала да влага в свое жилище.

Процедурата по изкуствено осеменяване минала сполучливо, а два месеца по-късно станало ясно, че Джесика е бременна с близнаци. Бъдещите родители останали толкоз щастливи от новината, че решили да покачат хонорара на Алън на 5 хиляди $.

Бременността минала съвършено и в края на годината младата американка родила здрави близнаци. Джесика даже не съумяла да види бебетата. Двамата с мъжа ѝ си получили парите и траяли живота си.

Но след известно време Джесика получила писмо. В него родителите на бебетата, които износила, твърдели, че децата са разнообразни. Едното било азиатче, а второто приличало на брачна половинка на Джесика, който е афроамериканец.

Семейството било изрично, че американката е нарушила изискванията по контракта и желало обезщетение в размер на 22 000 $. Ако не получели парите, заплашвали да дадат детето в подслон.

Джесика и брачният партньор ѝ потърсили помощ от юристи и потвърдили, че повода за недоразумението е неточност на клиниката. Станал е неповторим случай на суперфетация, когато овулацията не е спряла по време на съществуваща бременност.

Месец по-късно, след ДНК тест, се изяснило, че децата в действителност не са братя и едното било на Джесика.

Съдебният развой бил дълъг и комплициран, защото по всички закони и двете деца били на китайската двойка.

В последна сметка тя и брачният партньор ѝ съумели да си върнат детето, без да заплащат неустойки по контракта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР