Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на

...
Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на
Коментари Харесай

Пет величия на българския спорт се събират на сцената на „С Рачков всичко е възможно“

Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт , популяризирали страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат един до друг в провокациите дружно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро . Любимият водещ Димитър Рачков ще ги сложи в необикновени обстановки, които ще показват огромното им възприятие за комизъм и уменията да се забавляват същински.

Специална изненада за всички посетители ще бъде появяването на друга легенда – Васил Найденов . Той ще излезе два пъти на сцената, с цел да изпее едни от най-емблематичните си части, а гостите няма да останат равнодушни и ще пеят дружно с него и публиката в студиото. Васил Найденов ще бъде с целия си бенд, а на клавишите ще застане самият Косьо Цеков от именитата българска група ФСБ.
 Васил Найденов NOVA
Спортните митове ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще тестват обичаните на феновете провокации „ Ко сподели, ко?! “, „ Чети по устните “ и „ Лице на заем “. Освен тях ще има и особено готови игри като „ Пияна дузпа “, „ FACEKETBALL ”, “Ало, ало “, „ Къде е връзката “ и „ Любов от пръв взор “.

В края на „ С Рачков всичко е допустимо “ феновете ще видят и прочувствено видео, отдадено на достиженията на всички посетители, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на горделивост за страната ни.
 Димитър Рачков NOVA
Как ще се оправят спортистите със занимателните провокации? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.

Следете , формалния и на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР