Тази неделя, 4 февруари, ще се проведе второто безплатно куклено

...
Тази неделя, 4 февруари, ще се проведе второто безплатно куклено
Коментари Харесай

Второ куклено представление предстои в неделя във варненския Kaufland - Трошево | Безплатното събитие се организира от лидера в ритейла съвместно с Държавен куклен театър – Варна

Тази неделя, 4 февруари, ще се организира второто гратис куклено зрелище в един от варненските филиали на Kaufland в кв. “Трошево “. Събитието е предопределено за деца над 3 год. и се провежда от най-голямата комерсиална верига в България взаимно с Държавен куклен спектакъл – Варна. От 11 часа децата на морската столица ще имат опция да се потопят във вълшебството на театъра с постановката „ Под гъбката “ и да открият по какъв начин всички другари от горската поляна се скриват от дъжда.

Вторият сезон на обществената самодейност започва през месец януари с голям интерес и ще продължи до края на март, като през седмица ще се редуват безвъзмездни детски работилнички с куклен спектакъл. Останалите постановки, които децата на Варна ще могат да гледат в Kaufland - Трошево, са „ „ Лакома мецана “, „ Слънчева полянка “, „ Трите феи “ и „ Горските артисти “.

Домакин на самодейността е един от най-модерните магазини на ритейлъра, който разполага с единствената отвесна детска площадка в България. Тя е разполагаем на малчуганите целогодишно, а всички уреди могат да се употребяват гратис. В хипермаркета се намира и най-голямата фууд корт зона на веригата, в която родителите могат да прекарат неделната си отмора умерено, до момента в който децата им гледат куклен спектакъл.

Инициативата, която показва театралното изкуство пред най-малките, е следващият обществен ангажимент, който Kaufland осъществя в поддръжка на децата и техните фамилии.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР