Тази неделя, 10 март, предстои началото на официалния подкаст на

...
Тази неделя, 10 март, предстои началото на официалния подкаст на
Коментари Харесай

Шампионът Станислав посреща готвачите от Hell’s Kitchen 6 в “Кухнята след Ада”

Тази неделя, 10 март, следва началото на формалния подкаст на хитовото риалити предаване “Hell’s Kitchen ” . Водещ на “Кухнята след Ада ” ще бъде спечелилият от петия сезон на кулинарната конкуренция Станислав Иванов . Талантливият сладкар, който се трансформира в любим на феновете, ще посрещне в студиото на подкаста най-интересните участници и звездите от тима на Златните.

Първи посетител в ще бъде вайръл сензацията от сезон 6 Владимира Влахова . Тя беше една от първите отпаднали дами в риалитито, само че остави диря с блестящо розовата си коса и характерната си специалност - актриса във филми за възрастни. В подкаста Владимира ще опише в детайли по какъв начин е попаднала в тази промишленост, по какъв начин фамилията ѝ приема присъединяване в Hell’s Kitchen и за по кое време е възнамерявала сватбата с приятелката си в Испания.

Епизодът с Владимира ще бъде разполагаем в, и в неделя, 10 март, от 10:00 ч. Следващите епизоди на “Кухнята след Ада ” ще се излъчват след епизодите на Hell’s Kitchen.

Кулинарната конкуренцията за 100 000 лв. продължава и довечера. Гледайте епизода на Hell’s Kitchen от 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уеб страницата на, страницата, както и в формалните и профили на предаването. Последвайте „ Кухнята след Ада “ в, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР