Тази мултифункционална и достъпна като цена джаджа може да реши

...
Тази мултифункционална и достъпна като цена джаджа може да реши
Коментари Харесай

USB Charging Holder – зарядно за пет USB устройства и LED лампа

Тази мултифункционална и налична като цена джаджа може да реши потребностите ви от зареждане на смарт телефони и таблети, а в допълнение служи и за лампа

Utorch Multi-use USB Charging Holder може да зарежда пет устройства едновременно

Модерният човек към този момент разполага с няколко мобилни устройства от рода на смарт телефони и таблети, които постоянно се нуждаят от зареждане на батерията. В множеството случаи това става през USB интерфейс. Ето за какво стават все по-търсени устройствата, които разрешават по едно и също време зареждане на няколко мобилни джаджи.

Интересен артикул за тази цел e Utorch Multi-use USB Charging Holder , който се предлага в световния онлайн магазин GearBest на налична цена от $21,99 сега. Устройството разполага с пет USB врата за по едно и също време зареждане на разнообразни джаджи, включително смарт телефони, таблети, плейъри, камери и други

Устройството може да се употребява и като LED лампа вид „ гъба ”

В допълнение, устройството може да играе ролята на светодиодна лампа с 6000K цветова температура за комфорт на очите, която е подобаваща както за лампа на нощното шкафче, по този начин и като LED лампа за четене. Въобще, това е едно устройство, което може да се употребява с идентичен триумф както в офиса, по този начин и вкъщи.

Ето и главните характерности на Utorch Multi-use USB Charging Holder :

Сглобяемият комплект на Utorch Multi-use USB Charging Holder

Можете да си купите Utorch Multi-use USB Charging Holder на цена от $21,99 от онлайн магазина GearBest, а доставката до България ще ви коства още $1,91. В комплекта е включен и захранващ кабел с дължина 1,8 метра, както и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР