Тази криза е заплаха за националната сигурност, защото са застрашени

...
Тази криза е заплаха за националната сигурност, защото са застрашени
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Кризата е заплаха за националната сигурност

Тази рецесия е опасност за националната сигурност, тъй като са застрашени животите на българските жители. Адекватната реакция на страната би трябвало да е като при опасност за националната сигурност, а въобще не виждам тези детайли. Защо нито една институция - нито Народно заседание, нито държавно управление, нито президент, нито Консултативния съвет за национална сигурност не вършат нищо?
Този въпрос зададе в ефира на Българското национално радио ген. Атанас Атанасов, съпредседател на “Демократична България.

" Създаден беше един лекарски щаб при започване на рецесията и всичко беше хвърлено там - да се оправят сами”, уточни Атанасов и добави, че до неотдавна на поста здравен министър е бил “счетоводител” (Кирил Ананиев, който е икономист и сега извършва длъжността финансов министър).

По думите на Атанасов огромният проблем на България е в това, че институциите въобще не са на мястото си, а с цел да бъдат изпълнявани избрани ограничения, хората би трябвало да имат доверие към властта.

“Какви ограничения можете да прилагате, когато хората ви нямат доверие?”, попита още ген. Атанасов.

" Бойко Борисов е човек, който не изпитва позор. Дали ще е с постоянни, или с предварителни избори - ерата на Борисов свърши ", разяснява още съпредседателят на " Демократична България " и акцентира, че едрите корупционни кавги в интервала на ръководството на ГЕРБ са над 70”, разяснява още съпредседателят на “Демократична България”.

Той съобщи, че групировката ще отиде на втора среща с “Отровното трио”, в случай че такава бъде проведена, само че не трябва да се вадят крайни заключения от отсъствието им при първата.

Припомняме, че “Отровното трио” изиска да седне на една маса с извънпарламентарните партии, като на срещата участваха “Изправи се.БГ” и “Има подобен народ”. Впоследствие стана ясно, че Мая Манолова, Слави Трифонов и “Отровното трио” ще работят дружно за гарантиране на почтени избори посредством доброволческа мрежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР