Тази история изумила целия свят. Жена реши да осинови болно

...
Тази история изумила целия свят. Жена реши да осинови болно
Коментари Харесай

Жена осиновила момче, което никой не искал. Ето как изглежда след година в новото семейство:

Тази история изумила целия свят. Жена реши да осинови болно момче, от което даже лекарите се отказали. Тя съумяла да му даде вяра и религия в щастливото бъдеще.

Като цяло би трябвало да отдадем респект на хората, които осиновяват деца, за това би трябвало да имате доста самообладание и мощ. А фамилиите, които вземат деца с физически увреждания, са върхът на положителното!

Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем тази страхотна история.

Присила Морс живее в Съединени американски щати и е деен консуматор на обществените мрежи. Един ден тя попаднала на пост за болно момче, което никой не желал да осинови. Той преди малко бил навършил седем години, само че прекарал целия си живот в лечебни заведения.

 Жена осиновила момче, което никой не желал. Как наподобява то след година в новото семейство:

Момчето имало съществени здравословни проблеми: церебрална парализа, сколиоза и съществено закъснение на развиването. В този пост дамата прочела къса информация за него. Там било казано, че биологичните му родители съвсем не са хранили детето, не са му обръщали внимание и изцяло го пренебрегнали.

 осиновено-момче

По това време Присила към този момент имала деца: две нейни лични деца и едно осиновено момиче. Жената помислила малко и въпреки всичко решила, че има задоволително обич и грижи за още едно детенце. След няколко дни Присила и брачният партньор й към този момент били в центъра за осиновяване.

По-късно осиновителите описват, че когато видели бебето Райън, са били шокирани. Детето приличало на скелет и мъчно можело да се движи.

 момче-осиновено

„ Момчето беше доста едва и на практика нямаше мускули. Беше дебело колкото ръката ми. Дори не можех да си показва, че всичко е толкоз зле “, спомня си дамата.

 момче

Животът на момчето висял съвсем на косъм и новите родители го откарали на секундата в клиниката Вандербилт в Съединени американски щати. Лекарите трябвало да хранят детето със специфична сонда и капкомери. И след две седмици лекуване, момчето можело да бъде заведено при новото си семейство.

 щастливо-момче

Минала една година, тежестта на момчето се нормализирало, то почнало да се учи да приказва и към този момент реализира триумфи. Райън се усмихва доста и се радва да поддържа връзка с други деца. А Присила споделя, че към този момент съвсем в никакъв случай не плаче.

 семейство

Само с помощта на любовта, грижите и напъните на осиновителите си, детето почнало да се възвръща. Останалите деца в фамилията също са доста удовлетворени от братчето си, играят си с него на драго сърце, четат му и му обръщат доста внимание.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР