Тази година въздушното пространство на Украйна бе доста натоварено -

...
Тази година въздушното пространство на Украйна бе доста натоварено -
Коментари Харесай

Бум на НЛО-та край Киев! Извънземни или ракети са това?

Тази година въздушното пространство на Украйна бе много натоварено - това е природата на войната. Но учените в страната гледат към небето и виждат нещо, което не са очаквали: необикновно огромен брой НЛО-та, съгласно нов документ за предпечат, оповестен от Главната астрономическа обсерватория на Киев в съгласуваност с Националната академия на науките на страната.

Документът не се занимава съответно с войната, само че в Съединените щати Пентагонът от дълго време загатва, спекулира и предизвестява, че някои НЛО може да са напреднала технология от задгранични военни, по-специално Китай и Русия (макар че не са показани никакви доказателства това в действителност да е така). Документът за Украйна е изключително незабравим, тъй като освен демонстрира, че науката е траяла да се развива по време на войната, само че също по този начин изяснява, че е имало доста необикновени наблюдения.

" Виждаме ги на всички места ", се споделя в проучването. " Наблюдаваме забележителен брой обекти, чиято природа не е ясна. "

Документът е озаглавен Неидентифицирани въздушни феномени I, написа dnes.bg. Описанията на събитията идват от наблюдения, направени в Главната астрономическа обсерватория на NAS в Киев и село южно от Киев, наречено Винаривка. Според създателите на публикацията обсерваториите са се заели с работата по преследването на НЛО като самостоятелен план заради ентусиазма по тематиката.

Той разказва характерен вид НЛО, който откривателите назовават ​​ " фантоми ", който е " обект, който е изцяло черно тяло, което не излъчва и всмуква цялата радиация, падаща върху него ". Изследователите също по този начин означават, че НЛО, които виждат, са толкоз бързи, че е мъчно да се създадат фотоси на тях.

" Окото не фиксира феномени, продължаващи по-малко от една десета от секундата ", се споделя в документа. " Отнема четири десети от секундата, с цел да разпознаем събитие. Обикновените фотосите и видео записите също няма да уловят неидентифицирания въздушен феномен. За да откриете НЛО, би трябвало да настроите тънко оборудването: скорост на пандиза, кадрова периодичност и динамичен диапазон. "

Така че откривателите вършат тъкмо това, употребявайки две станции за наблюдаване на метеорите в Киев и Винаривка. " Разработихме специфична техника за наблюдаване, като вземем поради високите скорости на следените обекти ", се споделя в документа. " Времето на експозиция беше определено по този начин, че изображението на обекта да не се измества доста по време на експозицията. Честотата на фрагментите е определена по този начин, че да вземе поради скоростта на обекта и зрителното поле на камерата. На процедура времето на експозиция беше по-малко от 1 ms, а честотата на фрагментите беше не по-малка от 50 Hz. "

Учените разделиха феномените, които следиха, на две разнообразни категории: галактически и фантоми. " Отбелязваме, че галактическите НЛО-та са светещи обекти, по-ярки от фона на небето. Наричаме тези кораби с имена на птици (бързолет, сокол, орел) ", изясняват учените. " Фантомите са тъмни обекти с контрастност от няколко до към 50 %. "

Използването на камерите, ситуирани на почти 120 км една от друга, разрешава на учените да създадат многократни наблюдения на странни обекти, движещи се в небето. Проучването не спекулира какви са обектите, просто отбелязва наблюденията и загатва невероятните скорости на обектите. " Засечени са полети на единични, групови и ескадрили от кораби, движещи се със скорости от 3 до 15 градуса в секунда ", се споделя в проучването. " Фантомите се следят в тропосферата на дистанции до 10 - 12 км. Ние оценяваме техния размер от 3 до 12 метра и скорост до 15 км/сек. "

Лесното пояснение би било, че това са ракети или нещо друго, обвързвано с войната. Но учените упорстват, че природата им " не е ясна ".

НЛО се завърнаха в публичното схващане, откакто поредност от наблюдения бяха уловени с камера от водачи на Военноморски сили. Конгресът изиска отговори и Пентагонът отговори, като сподели, че е видял някои странни неща, само че се нуждае от повече време и пари, с цел да изследва феномена по подобаващ метод. Конгресът им даде и двете и Пентагонът отвори AARO за проучване на странните обекти в небето. Скорошно допълнение към бюджетния отчет на Сената за разузнаването сподели, че опасността от НЛО нараства " експоненциално " и че новият офис на Пентагона би трябвало да се концентрира върху НЛО, които не са " създадени от индивида ".

Борис Жиляев, водещият откривател на публикацията, е отказал коментар пред VICE.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР