Тази година определено бе заета за една от най-популярните певици

...
Тази година определено бе заета за една от най-популярните певици
Коментари Харесай

Есил Дюран изкушава с мокра снимка, но и с много коледно настроение

Тази година несъмнено бе заета за една от най-популярните певици в България - Есил Дюран. Талантливата певица с изключение на, че се занимаваше със своите музикални планове, взе присъединяване в най-забавното шоу за пеене - " Маскираният артист " по NOVA. Изпълнителката се криеше зад маската на красивия и грациозен Ангел. Макар да бе разкрита, присъединяване на Есил ще се започни, с помощта на неповторимите си осъществявания и майсторство, което показва с уменията си на певица.

В обществените мрежи певицата е една от много дейните. Тя постоянно сервира разнообразни изненади на почитателите си. Така напълно скоро заразва мъжката половина, публикувайки своя фотография от банята. На фрагмента виждаме, че Есил е седнала във вана, цялостна с пяна, а през това време пее.

Виж още:

Съдейки от цитата в описанието към фотографията, тя най-вероятно си е припявала " Бяла роза ". Към фрагмента Есил е написала: " Бяла роза ще закича, бяла роза с бодлите, само че пази се ти пази се... ". На главата на певицата се вижда и бижу, което имитира бели рози.  

Междувремено певицата показа и друго видео, на което я виждаме да пее коледния шлагер " White Christmas ",а на китарата свири половинката на Есил - композиторът Борис Павлов - Бобо. Музикалната звезда споделя, че обожава тази коледна ария, която извършва в джазиран вид. В мненията почитателите на звездата я хвалят и ѝ пожелават радостни празници.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/esilduran/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР