Тази година експертите от Digital Photography Review посочиха камерите на

...
Тази година експертите от Digital Photography Review посочиха камерите на
Коментари Харесай

Топ 5 камерафони на 2018 г.

Тази година специалистите от Digital Photography Review показаха камерите на Гугъл Pixel 3 и iPhone Xs като най-хубавите на пазара.

На първо място обаче е iPhone Xs, с помощта на отличното качество на видеозаписа, а също по този начин и режима Smart HDR.

Топ 5 на камерафоните на 2018 година, съгласно Digital Photography Review:

1.    iPhone Xs
2.    Google Pixel 3
3.    Huawei Mate 20 Pro
4.    Samsung Galaxy S9+
5.    Sony Xperia XZ3

Специалистите са забелязали основни усъвършенствания, спрямо iPhone X. В iPhone Xs е заложено на повишен датчик на изображението, а също по този начин е модифициран портретният режим.

Смартфонът разрешава да се трансформира апертурата, откакто към този момент сте създали фотографията – от  f/1.4 до f/16. Едно от най-съществените усъвършенствания е режимът Smart HDR.

Той употребява преимуществата на мощния чипсет на iPhone Xs, с цел да улавя по-широк динамичен диапазон при правене на елементарни фотоси, панорами и даже 4К видео.

Второто място е отредено на Pixel 3 от Гугъл. Неговата камера може да се похвали с нов нощен режим за снимане в условия на незадоволителна светлина. Порталът дефинира Pixel 3 като най-хубавия смарт телефон за снимане от всички показани в класацията.

Камерата на Huawei Mate 20 Pro също показва детайлни, наситени и впечатляващи фотоси в тъмните часове на денонощието.

Samsung Galaxy S9+ прави качествени фотоси денем и нощта. Двойната апертура на камерата се приспособява към ярка светлина и неприятно осветяване автоматизирано – сходно на човешко око.

Sony Xperia XZ3 отстъпва на съперниците си, само че предлага на потребителя снимане в 4К с HDR и видеа със закъснение до 960 фрагмента в секунда във Full HD./ profit.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР