Тази година е особено важно да се погрижим за здравето

...
Тази година е особено важно да се погрижим за здравето
Коментари Харесай

Сега е особено важно да подсилим имунитета на децата ни

Тази година е изключително значимо да се погрижим за здравето на децата си и да подсилим техния имунитет. Най-вероятно детските градини и учебните заведения ще продължат да работят с нормалния си график, което ще сложи имунната система пред познатите провокации - вируси, настинки и бактерии.

Ето няколко скъпи съвета по какъв начин да я защитим:Следете за хигиената на детето си – миенето на ръце е задължителноСервирайте на детето си повече плодове и зеленчуциУвеличете времето за сън. Според редица изследвания по-продължителният сън работи позитивно на продуктивността и имунната системаСпортувайте фамилно - спортът е здраве! Това факсимиле е познато на всички, само че навикът за спорт се възпитава от ранна детска възраст, тъй че спортувайте с вашия малчуганИзберете артикул в поддръжка на имунитета с естествени съставки. Добър образец за това е маслото от черен кимион (Nigella Sativa), което е богат източник на витамини, минерали и полиненаситени мастни киселини. Широко е употребявано от епохи в обичайна медицина в Китай, Индия, Северна Африка, Близкия изток и други. Редица изследвания потвърждават удобния му резултат във връзка с имунната система изключително в интервали на боледуване и възобновяване, при алергични прояви и отбраната на клетките от оксидативен стрес 1, 2.

Продукт с одобрено немско качество, който съумява да съчетае висока доза масло от черен кимион с скъпите за подрастващия организъм витамини и микроелементи, е Допелхерц® Имуно за деца. Включените в състава:цинк и витамини А, С, D са значими за функционалността на имунната системавитамин D е виновен за положителното положение на костите и зъбитевитамин А и цинкът подкрепят естественото зрениеОсвен, че осигурявате естествена отбрана за Вашето дете, с всяка закупена опаковка Допелхерц Имуно за деца, вие подкрепяте фондация “За нашите деца ” и тяхната извънредно значима идея – Превенция изоставянето на бебета и дребни деца. Основните аргументи някои от родителите да вземат сложното решение да се разделят със своето новородено още в родилното поделение са беднотия (75%), липса на поддръжка (48%), неприятни битови условия (65%), умствени и психологични усложнения на родителите (33%) и други, сочат проучвания на фондацията.

Фондацията дава мобилна поддръжка за майките, които има заплаха да изоставят детето си още в родилното поделение, активизират подкрепяща мрежа към тях, в която включват родственици и близки, работят за повишение на мотивацията и увереността им, че ще се оправят с грижите за детето, при нужда обезпечават тъй наречените “пакет за новородено ”, който включва всички нужни за посрещането на бебето неща. Чрез инвестицията в ресурсите на родителите се понижава заплахата от разлъка сред детето и фамилията му.
През 2019-та година, с помощта на работата на фондация “За нашите деца ”, 342 бебета и дребни деца са избавени от разлъка със фамилиите им, а общо 1428 деца и техните родители са получили обществена и психическа помощ.Нека обединим старания и помогнем на повече деца да останат вкъщи.
Всичко е допустимо със СИЛАТА НА ДВЕ СЪРЦА!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР