Тази година д-р Паньова избра за лятната си ваканцията курорта

...
Тази година д-р Паньова избра за лятната си ваканцията курорта
Коментари Харесай

Мисис България д-р Полина Паньова избра любимата България за лятната си ваканция

Тази година доктор Паньова избра за лятната си ваканцията курорта Елените. Със фамилията си те се отдадоха на същински рекалс в реномирания хотел Royal Castle & Spa.

„ Не знам за какво българите все гледат към чужбина, при изискване, че нашата страна е една от най-красивите в света и предлага изключителни условия за туризъм. Това комбиниране на море и планина е удивително “, споделя прочувствената брюнетка.



Заедно с прелестните си момчета, които желае да възпита в обич към България, направиха патриотична обиколка из страната, преминавайки през крепостта Царевец във Велико Търново и се прехласнаха по хубостите на остарелия Пловдив. Малчуганите били впечатлени и от музея на илюзиите.

Макар и на отмора, доктор Паньова отдели време за няколко работни и всемирски уговорката. Тя се срещна с посланика на Украйна в България Виталий Москаленко, а мотивът бе интернационалният план „ Мост на културата-мост на дружбата “. Засне ослепителна фотосесия, беше жури на прочут конкурс за хубост, а след дни се връща към всекидневието си на основен доктор на Skin Professional Dead Sea Cosmetic.

През есента доктор Полина Паньова възнамерява организирането на галерия, на която ще се съберат известните персони от България и Украйна, подкрепили концепцията „ Мост на културата-мост на дружбата “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР