Тази година, 2019 г., в Созопол ще се проведе 35-ото

...
Тази година, 2019 г., в Созопол ще се проведе 35-ото
Коментари Харесай

Задава се Аполония 2019 г.

Тази година, 2019 година, в Созопол ще се организира 35-ото издание на фестивала Празници на изкуствата Аполония . В интервала от 29 август до 7 септември ще станем очевидци на културни събития, сред които разнообразни изложения, концерти, филми, театрални спектакли и нови книги.
 Снимка 423111

Специален акцент в програмата на Аполония 2019 ще бъде отбелязването на 75-ата годишнина на рок легендата Кирил Маричков с празничен концерт на супергрупата " Фондацията ".

Цигуларите Ангел Станков и Йосиф Радионов , които сложиха началото на неповторимите типичен концерти на Аполония през 1984 година, се завръщат на сцената на Фестивала.
 Цигулковото дуо Ангел Станков и Йосиф Радионов

Цигулковото дуо Ангел Станков и Йосиф Радионов

За първи пъта тази година Аполония ще събере концертите от класическата стратегия в цикъла " Струнните принадлежности ".

Изобилие от театрални постановки, танцови и музикални осъществявания, забавни изложения и разнородни представяния на създатели и техните творения чака посетителите на фестивала.
 Марио Бионди

Марио Бионди

По случай 35-ата си годишнина, Фондация Аполония провежда и концерт на италиански реализатор Марио Бионди , който гостува в България на 18 октомври в Зала 1 на НДК в София .
 Марио Бионди още веднъж в България
Марио Бионди още веднъж в България

Очакваме италианския реализатор през октомври в Зала 1 на НДК

Цялата стратегия на фестивала може да разгледате тук, а билети може да намерите в мрежата на Ивентим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР