Тази фалшива теза, която се насажда в нашето политическо пространство

...
Тази фалшива теза, която се насажда в нашето политическо пространство
Коментари Харесай

Ген. Съби Събев: Всички държави-членки на НАТО са мишени на Русия

" Тази подправена теза, която се насажда в нашето политическо пространство и се пробва да генерира страхове у нас – по какъв начин 27 страни членки, които оказват помощ не са цели на Русия. По принцип всички страни в НАТО са цели, тъй като Русия е оповестила в своите стратегически документи за съперник ", съобщи за Bulgaria ON AIR първият български боен представител в НАТО ген. Съби Събев.

" Русия изпитва компликации да реализира задачите си в Украйна, а представете си, когато не е постигнала тези цели в Украйна, да уголемява в други направления или да предизвика НАТО, това ще най-глупавото, най-нелепото решение ", добави той.

Засега България и Унгария остават единствените страни част от НАТО, които отхвърлят да изпратят оръжие в Украйна. Страната ни обаче реши да одобри американска рота " Страйкър " като част от българската бойна група.

" Един механизиран батальон от към 600 души, останалите до 800, вероятно 1000 индивида да бъдат от съюзни страни, по този начин както Съединени американски щати предоставиха ", сподели първият български представител в НАТО ген. Съби Събев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР