Тази есен ще се окаже пагубна за 2 зодии, докато

...
Тази есен ще се окаже пагубна за 2 зодии, докато
Коментари Харесай

3 зодии забогатяват наесен, други 2 ще страдат

Тази есен ще се окаже пагубна за 2 зодии, до момента в който за други 3 сезонът ще бъде печеливш.

Овен
-->
Овните, съгласно таролозите, са обречени на страдалчество. Те постоянно вършат неточности, привличайки проблемите в живота си. През есента ще са „ магнит за нещастието “ и то ще работи мощно в всекидневието им. Ако не сте подготвени да се удавите в езеро от проблеми, то незабавно започнете да променяте нещо. Преразгледайте отношението си към живота, работата и хората. Може би се движите в кръг, намерете повода за неуспехите си.

Водолей

Картите Таро поучават Водолеите да се приготвят за сложен интервал. Есента ще ви се стори като тестване, проблемите ще се стоварят върху главата ви. Това ще се случи заради обстоятелството, че оставяте всичко да върви по пътя си. Вземете нещата в свои ръце. Трябва да действате неотложно, не търсете оправдания. Ще можете да оправите нещата, само че за задачата е значимо да работите съществено върху проблемите. Бъдете подготвени да чуете доста неприятни думи за себе си.

Близнаци

Близнаците би трябвало да са наясно, че тази есен ще е пренаситена от страсти. Ще имате доста радостни събития и занимателни премеждие. Очаква ви същински вихър от благополучие, а всичко неприятно като че ли просто ще ви заобикаля. Тази есен ще имате страховит късмет да измененията живота си. Може да рискувате и да опитате да промените работата си. Очакват ви огромни облаги. Не единствено ще забогатеете, само че и ще обичате това, което вършиме.

Везни

Таролозите считат, че най-големите късметлии тази есен ще са Везните, написа jenata.blitz.bg. Всяка ваша концепция просто ще е обречена на триумф. Ще се научите по какъв начин да генерирате брилянтни хрумвания, а най-близките ви хора ще ви оказват помощ да ги реализирате. Трябва да сте продуктивни всеки ден, не губете време в мързел и дреболии. Ако оставите дивана, ви чакат доста хубави дни.

Стрелец

Стрелците ще отворят нова глава от живота си. Може да измененията всичко, което желаете, значимото е да сте смели и да действате. Ще намерите щастието на живота си и ще срещнете човек, който ще ви носи доста наслада. Не се опасявайте да се вложите изцяло в новите си връзки, те ще ви донесат позитивни страсти и няма да има неприятни изненади.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР