Тази есен притежаващият необуздано комедийно въображение Били Айкнър (Billy on

...
Тази есен притежаващият необуздано комедийно въображение Били Айкнър (Billy on
Коментари Харесай

Играйте с Novinite.bg и "Дружки" за изключително провокативно и сгряващо сърцето изживяване

Тази есен притежаващият безотговорно комедийно въображение Били Айкнър (Billy on the Street, Цар Лъв), режисьорът на шлагерите Да разлаем съседите и Прелъстен и зарязан Никълъс Столър и продуцентът Джъд Апатоу (Кабелджията, Тотал вреда, Шаферки) ни канят да станем Дружки с извънредно провокативната, само че сгряваща сърцето сантиментална комедия за това, какъв брой е мъчно да намериш друго положително човешко създание, с което да споделиш живота си.

Боби Либър е прагматичен и крепко стъпил на земята, известен блогър, който постоянно е разчитал само на себе си. Резултатът – Боби не счита, че животът си заслужава да бъде споделян с някой различен и несъмнено не има вяра в същинската обич, каквото и да се пробват да му внушат неговите другари, сантименталните песни и филми и светът като цяло. Арън е хубав и добре комплициран мъж, който не се свени да се впуска във всевъзможни полови и прочувствени връзки. Той обаче не се усеща благополучен в корпоративната среда, в която работи и живее, само че се опасява да я напусне и да следва фантазиите си, тъй като е прекомерно угрижен за мнението на хората към него и най-много за това на взискателните му родители. Срещата сред Боби и Арън е съдбовна.

Ставаме Дружки с първата по рода си сантиментална комедия към този момент в кината.

Каним ви да станете очевидци на сантименталната комедия Дружки . Може да спечелите два двойни билета за сантименталната комедия Дружки , ето по какъв начин:

Отговорете на въпроса: Вярва ли известният блогър Боби Либър, от кино лентата Дружки . в същинската обич:

А) Да

Б) Не

Тагнете в коментар другар , с който бихте гледали кино лентата.

Имате време до 3 ноември в това число . Победителите ще бъдат оповестени на 4 ноември в novinite.bg и на формалната ни фейсбук страница.

Желаем Ви триумф!

*Играта се провежда от уеб страницата Novinite.bg, който е част от интернет медийна група " Новините " ЕАД.

* " Новините " ЕАД се задължава да НЕ дава персоналните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта значи, че сте съгласни сза прилагане на " Новините "

ЕАД, както и с.

Станете част от!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР