Тази есен изненадите в Гласът на България ще валят една

...
Тази есен изненадите в Гласът на България ще валят една
Коментари Харесай

Изненада! Световни звезди влизат в Гласът на България

Тази есен изненадите в " Гласът на България " ще валят една след друга, а на сцената на хитовото музикално шоу ще забележим и една доста любопитна и гласовита певица - Емануела Кайчева със театрален псевдоним " Джайма "

Тя е професионална певица от международната сцена към този момент повече от 20 години. Музиката тече във вените й още от дете, когато стартира да свири на цигулка, и по този начин чак до през днешния ден. В последните години надарената изпълнителка съпровожда джаз звездата на египетската музика – Маестро Йехия Кхалил, на неговите концерти в оперите в Кайро и Александрия, както и в програмата на джазовия фестивал в Кайро.
-->
Кхалил е пионерът на джаза в Египет и Близкия изток и е първият, който смесва достоверната египетска музика с този род. Маестрото има голяма почитател база от разнообразни възрастови групи както в Египет, по този начин и отвън него, взе участие в доста локални и интернационалните фестивали и изнася сполучливи концерти на разнообразни културни и артистични места в Египет, Индия, Америка, Турция, Испания, Франция и доста други

Това е скъп опит за Емануела, която няма самообладание да откри своя личен път и то към българската аудитория. Явно той минава през огромната сцена на рейтинговото " Гласът на България ", където певицата скоро ще се изяви, написа " Блиц ".

Арканджело Д`анджело - това е името на обаятелен сицилианецът, който пропътувал Европа, с цел да се яви в " Гласът на България " единствено с цел да се срещне с един от новите треньори този сезон - поп дивата Мария Илиева. Това научи от снимачния терен на шоуто столичен вскидневник.

Всъщност италианецът надали е постъпил безгрижно с идването си в България, тъй като той има сериозен опит зад тила си и към този момент е изявен актьор и безгрижник. Той освен цялостни най-големите заведения и клубове в Париж с гласа си, само че има собствен личен оркестър и своя компания за образуване на събития. Освен това живее в лично шато като замък.

Дали очарователният реализатор ще успее да впечатли Мария Илиева и въобще някой от треньорите в новия сезон на шоуто, към момента не е известно, само че сигурно той е решен на всичко, с цел да обърне най-малко един от треньорските столове тази есен, а за какво не и да се бори за огромната победа в рейтинговото музикално шоу.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР