Тазгодишното издание на Sofia Open обещаваше да бъде повече от

...
Тазгодишното издание на Sofia Open обещаваше да бъде повече от
Коментари Харесай

Героят се завръща у дома: Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022!

Тазгодишното издание на Sofia Open обещаваше да бъде повече от забавно, откакто към този момент редица звезди на международния тенис потвърдиха своето присъединяване в нашата столица. Българската аудитория ще има опция да се наслаждения на един от най-големите млади гении в играта, измежду които безспорно са Яник Синер и Лоренцо Музети, а описът се добавя още от потвърдени през годините състезатели от ранга на Пабло Кареньо Буста, Гаел Монфис и трикратния първенец от Големия Шлем - Стан Вавринка.

Днес обаче научихме новината, която безспорно всички чакахме, защото Григор Димитров ще се завърне на конкуренцията. Най-успешният български тенисист за всички времена завоюва трофея през 2017-та година, когато зала " Арена Армеец " беше изпълнена до краен лимит и всички фенове скандираха името на някогашния номер три. Всичко това допуска ново количество мощни страсти с дуелите на първата ни ракета, който съобщи следното по отношение на бъдещите си изяви на корта в София:

" Много съм разчувствуван, че още веднъж ще играя вкъщи и съм благополучен, че ще вземам участие на Sofia Open. Пазя невероятни мемоари и страхотни страсти от 2017 година. Да чувствам тази толкоз мощна поддръжка на вас - българските почитатели, беше доста вълнуващо. Самото излизане на корта пред цялостната зала е неописуемо преживяване и спомен за цялостен живот. Прекрасно е, че ще го изживеем още веднъж. Очаквам с неспокойствие да ви видя в " Арена Армеец " - съобщи Димитров.

Турнирът ще се организира сред 25 септември и 2 октомври, като бихте могли да закупите билетите си с 20 % отстъпка през идващите два дни бил, а срокът е продължен по предложение на самия Григор.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР