Тазгодишният конкурс Мис силикон е препълнен с невероятни образи, които

...
Тазгодишният конкурс Мис силикон е препълнен с невероятни образи, които
Коментари Харесай

"Красива съм, имам четири пластични операции": Ани Илиева от Благоевград мечтае за луксозен живот

Тазгодишният конкурс " Мис силикон " е претъпкан с невероятни облици, които желаят едно - бърза популярност. Някои от участничките в надпреварата освен завоюваха трофеи и пари, само че и много нови почитатели в Instagram. Със същото не може да се похвали Ани Илиева от Благоевград, която има скандално малко почитатели в обществената мрежа.

Ани обаче е горда със своите четири пластични интервенции - на краката, на дупето, на гърдите и на талията. Демек, всяка част от тялото на Ани е поправена, в това число устните, които се явни. 485 кубика има във всяка гърда, хвали се Илиева.

Виж още: Апартаментът на Джулката или Теодор? Кич, безсъдържателност и евтиния струят в дома им

Участва в " Мис силикон ", тъй като е амбициозна и има всички нужни качества, с цел да завоюва. Е, не завоюва, благата, само че най-малко не се е изложила с познанията си по география. Припомняме, че Симона Ангелова съобщи в своята визитка, че Дубай е страна. 

Виж още: Луксозен рожден ден: Ето по какъв начин Рич Бич отпразнува своя 24-ти рожден ден

Ани си има гадже, дружно са от месец и половина, само че следва женитба. Двамата са сгодени, а венчавката е напълно скоро, тъй като половинката ѝ е доста влюбен, сподели още Илиева. Брюнетката не крие, че е доста разкрепостена и е правила секс в асансьор. Мечтае за простичките неща в живота, а точно - тежък разкош. Е, Ани едва ли ще се постарае да си обезпечи сама първокласните придобивки, само че пък мацката може да ни изненада.

Изображение: https://www.instagram.com/anito767/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР