Тазгодишните участнички в конкурса „Плеймейт на годината“ се оказаха и

...
Тазгодишните участнички в конкурса „Плеймейт на годината“ се оказаха и
Коментари Харесай

Срам! Плеймейтката Даная Сгази Лука При Милен Цветков, Изложи Се Мега Жестоко

Тазгодишните участнички в състезанието „Плеймейт на годината“ се оказаха и най-скучните в историята на изданието. Все отново някои от тях се демонстрират със своята тъпота. Една от тях е 23-годишната Даная, която се изложи като кифладжийка в студиото на Милен Цветков.

Към състезанието я тласка прекратяването на 5-годишна любовна връзка, само че до момента в който в студиото се опитваше да изясни претекстове си, заби като компютър от зората на технологиите, видя Secret.bg. В един миг тъпите й дадоха отговор шокираха самата нея и тя попита дали диалогът към този момент се записва.

След като получи позитивен отговор, безусловно й пречерня, само че се опита да резервира хладнокръвие. Явно преди ефир е зубрила европейските столици, защото сама предложи Цветков да я подложи на разпит, само че напъните й се оказаха изцяло напразни, защото Милен не прояви никакъв интерес.

Вместо това той я попита за мнението й за роботите, които с всеки минал ден завладяват от ден на ден световния свят. „Не се тормозя, че ще ме заместят, тъй като до момента в който навлязат, аз ще съм в пенсия“, изтърси от нищото Даная.

Най-мащабната й нелепост обаче се оказа дефиницията й на „секси“, която включвало цялост от разсъдък, визия, подарък слово, мотивация и тласък.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР