Тайсън Фюри спазва стриктен режим, за да бъде напълно готов

...
Тайсън Фюри спазва стриктен режим, за да бъде напълно готов
Коментари Харесай

Фюри бори жегата в Невада с четири литра вода на ден

Тайсън Фюри съблюдава прецизен режим, с цел да бъде изцяло подготвен за третия мач против Дионтей Уайлдър. След равенството през декември 2018-а и успеха на Циганския крал 14 месеца по-късно, този уикенд двамата още веднъж се изправят един против различен в Лас Вегас. Залогът е международната купа в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC).

Срещата е на 10 октомври към 6 ч. сутринта българско време и ще бъде излъчена онлайн по RING, Voyo.bg, както и на уеб страницата btvnovinite.bg. Гала вечерта в Лас Вегас стартира два часа по-рано.

Букмейкърите дефинират Фюри за любимец. Самият британец към този момент съобщи, че е с " 30-40% по-добър от последния им мач ".
Снимка: Reuters
За да се настрои към жегата в щата Невада, 33-годишният Фюри пие по към 4 литра вода всеки ден. Разкрива, че хидратацията е заела значима роля в подготовката му за мача.

" Ям единствено най-хубавото - зеленчуци, плодове, риба, меса, витамини и минерали ", споделя боксьорът.

" Хидратацията играе основна роля при представянето. Тялото е 75% вода. Аз имам огромно тяло и би трябвало да го хидратирам. 1% дехидратация се равнява на 20% спад в представянето. Трудно е да се пие прекалено много, по тази причина би трябвало да не спираш да тичаш, с цел да се облекчаваш ", прибавя той.
View this post on Instagram

Първоначално третият мач сред Фюри и Уайлдър трябваше да се организира през септември, само че бе отсрочен защото Циганския крал даде позитивен тест за COVID-19. Британецът към този момент е изцяло възобновен и е " упражнявал като Роки ", с цел да победи още веднъж Бронзовия бомбардировач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР