Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще направят още два мача

...
Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще направят още два мача
Коментари Харесай

Задава се епична трилогия между Фюри и Уайлдър

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще създадат още два мача между тях. Според "Мирър " третата борба ще се състои през лятото. Това съобщи промоутърът на Циганския крал - Франк Уорън пред talkSport.
"Тайсън ще се завърне на кръга против Уайлдър на 22 февруари, само че двамата ще се бият още веднъж през лятото, без значение кой ще завоюва ", съобщи той.
Първият мач сред двамата даде страхотна драма. В края на 2018-а Фюри и Уайлдър приключиха наедно. Предстоящият реванш ще бъде на 22 февруари. Но преди този момент е задействана уговорка за трети мач сред двамата, който да се състои през лятото, без значение от изхода на дуела през февруари.

Това значи, че Антъни Джошуа евентуално би трябвало да изчака, преди да се изправи против някой всред Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър. Британецът пожела да стане неоспорим международен първенец в тежка категория, откакто завоюва реванша си против Анди Руис-младши. Но по всяка възможност Джошуа ще би трябвало да се изправи против Кубрат Пулев

През последните дни се появиха информации, че Тайсън Фюри ще изиграе единствено още два боксови мача, след което ще премине в UFC и ще се бие по разпоредбите на ММА.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР