Тайсън Фюри беше предупреден от бившия опонент Стив Кънингам, че

...
Тайсън Фюри беше предупреден от бившия опонент Стив Кънингам, че
Коментари Харесай

Тайсън Фюри каза, че рискува да бъде дисквалифициран в безспорната битка с Олександър Усик

Тайсън Фюри беше предизвестен от някогашния конкурент Стив Кънингам, че може да бъде дисквалифициран против Александър Усик.

Фюри е малко над шест седмици надалеч от неговата безспорна борба за международната купа в тежка категория против Usyk, която в началото трябваше да се организира през февруари, само че беше отсрочена, откакто Fury беше отхвърлен в спаринг. Фюри се надява да покаже по-добро показване, в сравнение с в последната си борба против някогашния първенец на UFC Франсис Нгану, когато отпадна и завоюва единствено с една точка.

„ Вярвам, че Нгану изглеждаше толкоз добре както се биеше с Fury, тъй като Fury не приемаше съществено борбата с MMA човек. Ngannou обаче има невероятна мощ. Той насочи чист удар към Фюри, който въобще не беше във форма. Бях сюрпризиран от това, само че не и от обстоятелството, че Фюри стана и го изпревари, " сподели Кънингам пред World Boxing News.

Фюри се би с Кънингам преди повече от десетилетие и се пребори, откакто отпадна, с цел да завоюва със прекъсване. „ Мисля, че Усик печели с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР