Тайната е в мощна комбинация от висококачествени естествени и пресни

...
Тайната е в мощна комбинация от висококачествени естествени и пресни
Коментари Харесай

Най-мощният естествен антибиотик, който можете сами да си направите вкъщи. Убива почти всички инфекции в организма

Тайната е в мощна композиция от висококачествени естествени и пресни съставки!

За да обобщим – това е  тоник, който е ефикасен при лекуване на всички болести, сполучливо укрепва имунната система, работи като антивирусно, антибактериално, противогъбично и противопаразитно лекарство. Съдейства с цел да преборим и най-тежките инфекции.

Мощен тоник – Рецепта

Може да желаете да носите ръкавици по време на подготовката, изключително при работа с люти чушки, тъй като е допустимо да се получи изтръпване на ръцете! Бъдете деликатни – миризмата е доста мощна, и тя може да подтиква синусите мигновено.

Съставки:

700 мл ябълков оцет (винаги използвайте органичeн)

¼ чаша ситно нарязан чесън

¼ чаша ситно нарязан лук

2 пресни чушки, най-лютите, които можете да намерите

¼ чаша настърган джинджифил

2 супени лъжици настърган хрян

2 супени лъжици куркума на прахуляк или 2 броя корен от куркума

Начин на подготвяне:

Смесете всички съставки (с изключение на оцета) в купа.

Прехвърлете сместа в буркан.

Изсипете и ябълковия оцет и напълнете до върха. Най-добре е, в случай че 2/3 от буркана се състои от сухи съставки, и попълните останалата част с оцет.

Затворете добре и разклатете.

Дръжте буркана на хладно и изсъхнало място в продължение на 2 седмици. Разклатете добре няколко пъти дневно.

След 14 дни, прецедете течността. За по-добри резултати се поставя марля над него. Изстискайте добре, тъй че целият сок да излезе.

Използвайте останалата част на сухата примес при готвене.

Вашият вълшебен тоник е подготвен за приложимост. Не е належащо да се пази в ледник. Ще издържи дълго.

Допълнителен Съвет:  Можете също по този начин да го употребявате в кухнята – смесете с малко зехтин и го използвайте като дресинг за салата или в ястия.

Дозиране:

Внимание: Вкусът е доста мощен и пикантен!

Допълнителен съвет: Яжте комат портокал, лимон или лайм, откакто вземете тоник за облекчение чувството за горене и лютивината.

Гаргарете и поглъщайте.

Не го разреждайте във вода, защото това ще понижи резултата му.

Взимайте по 1 супена лъжица всеки ден за подсилване на имунната система и с цел да се преборите с простуда.

Увеличете количеството всеки ден, до момента в който стигнете до доза 1 дребна чаша дневно (с размерите на чаша алкохол).

Ако сте се борите против по-сериозно заболяване или зараза – приемайте по 1 супена лъжица от тоника 5-6 пъти дневно.

Той е безвреден за бременни дами и деца (все отново – използвайте дребни дози!), тъй като съставките са напълно натурални и не съдържат отрови.

Предупреждение: Да не се употребява на празен корем, и започнете с една чаена лъжичка първите няколко пъти. Той е мощен и може да провокира гадене или повръщане, в случай че не се употребява по този метод.

Ползи за здравето

Чесънът е мощен антибиотик  с необятен набор от изгоди за здравето. За разлика от химичните антибиотици, които убиват милиони потребни бактерии тялото ви се нуждаете, единствено бактерии и микроорганизми, които са нездравословни умират. Чесънът също по този начин предизвиква и усилва равнището на здравословните бактерии. Той е мощно противогъбично средство и унищожава всеки антиген, патоген, и нездравословни болестотворни микроорганизми.

Лукът е  най-близък родственик на чесъна и той има сходно, само че по-меко деяние. Заедно те ​​създават мощно бойно дуо.

Хрянът е мощна билка,  ефективна за синусите и белите дробове. Тя отваря синусните канали и усилва кръвообращението, където елементарните настинки и грип нормално стартират, като множеството лекари биха се съгласили.

Джинджифилът има мощни противовъзпалителни свойства  и е мощен стимулант на кръвообръщението.

Лютите чушки са най-мощните циркулационни стимулатори. Те би трябвало единствено да включат своите антибиотични свойства, с цел да се борят с заболяването, когато е належащо.

Куркумата е най-перфектната фалшификация. Почиства от инфекции и понижава възпалението. Блокира развиването на раковите кафези, както и предотвратява деменция. Тя е изключително потребна за тези, които се борят с болки в ставите.

Ябълковият оцет – има нещо доста здравословно в потреблението на ябълков оцет. Бащата на медицината, Хипократ, употребява оцет към 400 година пр.н.е., заради неговите свойства. Той споделя, че е употребявал основно две средства: мед и ябълков оцет.

Ябълковият оцет, когато е изработен от пресни и узрели ябълки, които са по-късно ферментирали и минават през непоколебим развой до приемане на крайния артикул. Ябълковият оцет съдържа пектин, фибри, които понижават неприятния холестерол и контролира кръвното налягане.

Здравните специалисти са съгласни, че хората се нуждаят от повече калций, защото те остаряват. Оцетът оказва помощ добиване на калций от храните, с които се комбинират, което оказва помощ в процеса на поддържане на костната издръжливост. Калиевият недостиг предизвиква разнообразни проблеми, в това число загуба на коса, чупливи нокти и зъби, синузит и хрема.

Ябълковият оцет е богат на калий. Проучванията демонстрират, че калиевият недостиг води до закъснение на растежа. Всички тези проблеми могат да бъдат избегнати, в случай че употребявате ябълков оцет постоянно. Калият също по този начин отстранява токсичните боклуци от тялото.

Бета-каротинът защищава от повреди, породени от свободните радикали, поддържа кожата стегната и млада. Ябълковият оцет е добър за тези, които желаят да понижат тежестта си.

Той се разпада на мазнини, които поддържат процеса на естествена загуба на тегло. Ябълковият оцет съдържа ябълчена киселина, ефикасна в битката против гъбични и бактериални инфекции. Тази киселина разтваря депозитите на пикочната киселина, които са към ставите, и по този метод облекчава болки в ставите. Разтворената пикочна киселина по-късно се отстрани от тялото.

Смята се, че ябълковият оцет е потребен при лекуване на положения като запек, главоболие, артрит, слаби кости, стомашно разстройство, висок холестерол, диария, екзема, инфектиране на очите, хронична отмалялост, леко хранително отравяне, косопад, високо кръвно налягане, затлъстяване, и доста други здравословни проблеми.

Този тоник е най-хубавата композиция за битка с всяко от тези положения. Защитете вашето здраве посредством потребление на естествени антибиотици!

ХАРЕСАЙТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА, ЗА ДА Я ИМАТЕ, КОГАТО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОТРЯБВА И СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, ЗА ДА МОГАТ И ТЕ ДА съдебна експертиза ПРЕДПАЗЯТ!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР