Тайната бърлога на Бойко Борисов - ловно стопанство Паламара -

...
Тайната бърлога на Бойко Борисов - ловно стопанство Паламара -
Коментари Харесай

Депутат показа тайната бърлога на Бойко Борисов

" Тайната бърлога на Бойко Борисов - ловно стопанство Паламара " - видео с такова заглавие разгласява депутатът от Демократична България и съпредседател на “Зелено движение” Владислав Панев. Той излъчва от ловния дом Паламара в едноименното държавно ловно стопанство в община Венец. За ловното стопанство от години се разнасят истории, че е желано място за лов и лов на риба от някогашния министър председател Бойко Борисов, а в това време валяха сигнали, че елементарните хора нямат достъп до него.

Инспекция там бе проведена от шефът на Агенцията по горите Александър Дунчев. Преди седмица, което се стопанисва дружно с компания на Румен Гайтански - Вълка и тече спор за нелегално издигнат ловджийски дом.

Порции, оргии, феодализъм

" Ексклузивно видео от Паламара - мястото, където са се разпределяли порциите в страната. Разказваха ни за покупко-продажби, оргии, монопол, феодализъм. Забранен достъп за външни лица в продължение на десетилетие. Домакини са (били) Бейзат Яхя - феодалът на Бойко Борисов за Шуменска област, индивидът който му превеждаше на срещата с Ердоган преди месеци, а синът му е народен представител от ГЕРБ ", уточни Владислав Панев.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР