Тайна любовна връзка имала плеймейтка № 1 Николета Лозанова с

...
Тайна любовна връзка имала плеймейтка № 1 Николета Лозанова с
Коментари Харесай

НиЛо въртяла тайна любов с участник от ВИП Брадър СНИМКА

Тайна любовна връзка имала плеймейтка № 1 Николета Лозанова с участник от новия сезон на ВИП Брадър. Според слуховете тя била рисково близка с предприемача от Плевен Цветелин Маринов – Цуни.

На една от фотосите двамата гордо театралничат пред обектива, гушнати един в различен. Николета държи алена роза в ръка, подарена й най евентуално от Цуни.

Те имат и други общи фотоси, доста от които са от столични заведения, като двамата не се тормозят да демонстрират своята обвързаност. Макар преди шоуто Цуни да не беше в шоубизнеса, познава съвсем всички лица и има не една и две истории, свързани с тях, написа „ България днес”.

Във ВИП Къщата Цуни описа на футболиста Даниел Златков, че бил персонален другар на фамилията – Божинов-Лозанова и разкри, че когато Валери е в България отсяда при Лозанова.

Връзката сред Николета и Цветелин Маринов датира още от години. Още през 2013-а името на плеймейтката беше посочено като причина за раздялата на Цуни с Преслава. Тогава мълвата носеше, че той е забил изпълнителката и двамата са прекарали сантиментална отмора в Дубай. В този миг Николета изиграла роля на сватовница. Тя срещнала богаташа с най-хубавата си другарка Ваня Красимирова и сред тях пламнала обич. Благодарение на чаровната приятелка на Лозанова, Цуни заличил загатна за Преслава.

През цялото това време Цуни се точел и на самата Николета, само че към този момент няма доказателства, че връзките им са стигнали своя връх.

тагове николета лозанова цуни обич предприемач  НиЛо въртяла загадка обич с участник от ВИП Брадър СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР