Тайландското кралско семейство може да е изправено пред огромен проблем

...
Тайландското кралско семейство може да е изправено пред огромен проблем
Коментари Харесай

Кралският „наследник“, на когото може да бъде отказан трон поради брак с американка

Тайландското кралско семейство може да е изправено пред голям проблем във връзка с наследяването, откакто обърканият брак може да попречи на кралска персона да заеме полагащото му се място.

Човекът, който е най-вероятно да стане крал, Vacharaesorn Vivacharawongse (известен също като Vach), се дами за американка. Според законите на Тайланд бракът с чужденец не разрешава на кралската персона да претендира за трона.

Вач и брачната половинка му също имат две деца, които са жители на Съединени американски щати. Това може да направи нещата още по-трудни, тъй като те също няма да могат да станат крал или кралица - даже в случай че татко им се възкачи на трона. Но тайландското кралско семейство към този момент е изправено пред няколко абсурда.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Ужасната пукотевица в офиса беше целеустремено ликвидиране на ортодонт от иранско-еврейски генезис от „ неудовлетворен “ пациент

Разследване на Daily Beast откри, че Вак дължи 94 000 $ (74 267 паунда) на American Express за това, че не е платил сметките по к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР