Тайланд: Испански YouTuber призна, че е убил и разчленил пластичен хирург, казва полицията

...
Съдебна полиция в Тайланд претърсва сметището, където са открити части
Коментари Харесай

Съдебната полиция в Тайланд претърсва сметището, където са открити части от тялото в Koh Pha Ngan Съдебна полиция в Тайланд претърсва сметището, където са открити части от тялото в Koh Pha Ngan - Авторско право AFP От Euronews  с AFP Публикувано на 08.07.2023 г. - 12:21

Полицията каза, че жертвата и заподозреният са се познавали преди да дойдат на популярния тайландски туристически остров Koh Pha Ngan.

Испански гражданин е признал, че е убил и разчленил тялото на друг чужденец на популярния тайландски туристически остров Koh Pha Ngan, съобщи полицията в събота.

РЕКЛАМА

Власти казват, че части от тялото, включително ханш и бедра, които бяха открити на сметище за боклук в четвъртък, принадлежат на 44-годишен колумбийски пластичен хирург на име Едуин Ариета Артеага.

Даниел Санчо Брончало, 29, който пристигна в Тайланд на 31 юли като турист, е признал за убийството, каза полицията.

Заподозреният работи като готвач и е син на известния испански актьор Родолфо Санчо, според съобщения в медиите.

„Той го призна“, каза шефът на полицията на Koh Pha Ngan Panya Niratimanon пред AFP, добавяйки, че разследването продължава.

„Жертвата и заподозреният са се познавали, преди да дойдат в Тайланд и неговите съмнителни дейности показват, че той може да убие жертвата“, каза Паня.

Снимките на заподозрения изглежда съвпадат със снимки в акаунта на Даниел Санчо в Instagram, който също следва акаунта на жертвата. Акаунтът в Instagram вече е бил маркиран в публикациите на Rodolfo Sancho.

Koh Pha Ngan е известен със своите бели пясъчни плажове и привлича хиляди туристи на прословутите си диви партита „на пълнолуние“.

През 2014 г. друг туристически остров Кох Тао беше разтърсен от двойното убийство на двама млади британски туристи.

Двама граждани на Бирма излежават присъди на доживотен затвор за убийствата, но правозащитни групи обвиниха тайландските власти в използване мъжете като изкупителни жертви

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР