Тайгър Уудс заяви на пресконференция, че очаква да играе в

...
Тайгър Уудс заяви на пресконференция, че очаква да играе в
Коментари Харесай

Тайгър Уудс очаква да играе на Мастърса в Огъста

Тайгър Уудс съобщи на конференция, че чака да играе в 86-то издание на най-престижния голф шампионат Мастърс в Огъста, Джорджия.

14 месеца след тежката злополука, в която американецът остана с огромни провали на десния крайник, 15-кратният първенец в Мейджърите съобщи, че възнамерява да се включи в конкуренцията на Огъста Нешънънъл, която стартира в четвъртък. „ Към момента, аз ще играя “, сподели 46-годишният Уудс на конференция на емблематичното игрище в щата Джорджия, където наличието му в подготвителните кръгове към този момент бе наелектрилизирало атмосферата измежду почитателите и останалите голфъри.

Уудс, който завоюва петата си купа от Мастърса през 2019 година, с цел да означи по незабравим метод завръщането си от интервенция на гръбначния дирек, разясни, че ще направи нов подготвителен кръг от девет дупки в сряда, преди да вземе дефинитивно решение, когато види по какъв начин кракът му се възвърне от усилието. „ Всичко зависи от това по какъв начин тялото ми ще се възвърне и какво ще може да направи на идващия ден “, сподели легендата, която изигра подготвителни кръгове от по девет дупки в последните два дни.

Американецът добави, че има вяра, че може да изравни Джак Никлаус по брой титли от Мастърса с шести успех в Огъста. „ Вярвам, да. Не изпитвам терзания по отношение на това какво мога да направя физически от позиция на голфа. 72 дупки са дълъг път и ще бъде мъчно предизвикателство, което очаквам с неспокойствие “, съобщи още Уудс.

Тайгър бе изтеглен да играе във флайт с първенеца на Бритиш Оупън през 2010а Луи Отсхюйзен от Южна Африка и чилиеца Хоакин Ниман за първите два кръга на Мастърса. 15-кратният първенец в мейджърите ще стартира своето 24-о присъединяване в шампионата в 17:34 часа българско време в четвъртък в 14-та от 31 групи и в петък в 20:41 часа б.в в предпоследната група за деня.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР