Тайгър Уудс обяви, че вече не е спортист на Nike,

...
Тайгър Уудс обяви, че вече не е спортист на Nike,
Коментари Харесай

Тайгър Уудс обявява раздялата със спонсорите Nike в емоционално изявление

Тайгър Уудс разгласи, че към този момент не е състезател на Nike, поставяйки завършек на едно от най-емблематичните партньорства за спортни марки на всички времена.

15-те -временният огромен първенец е бил лицето на голф продуктите на Nike през цялата си професионална кариера, само че след 27 години той взема решение да тръгне в друга посока. Уудс загатна, че партньорството може да завърши на PNC Championship през декември и той удостовери новината в прочувствено изказване в понеделник.

Уудс се трансформира в синоним на шарката на Nike на гърдите му и той беше в центъра на доста емблематични рекламни акции, откогато избухна на сцената като една от най-големите звезди във всички спортове. Новината е голям удар за Nike, като Уудс към момента е най-голямата атракция в спорта макар травмите си и ограничавания график за игра.

Уудс към момента не е оповестил каква марка ще носи, когато идващия път отиде на игрището. Той би трябвало да играе първото си PGA Tour събитие за годината в Riviera Country Club в Лос Анджелис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР