Тайгър Уудс беше предупреден, че големите марки могат да помислят

...
Тайгър Уудс беше предупреден, че големите марки могат да помислят
Коментари Харесай

Тайгър Уудс отправи откровено предупреждение за следващ ход, след като напусна сделка с Nike за £500 милиона

Тайгър Уудс беше предизвестен, че огромните марки могат да помислят два пъти, с цел да му предложат договорка заради „ несъгласие “, което повлия на персоналния му живот надалеч от голф игрището.

15-кратният огромен победител разгласи раздялата си с дълготрайните спонсори Nike тази седмица, поставяйки завършек на 27-годишно партньорство. Последната му договорка, десетилетно съглашение, подписано през 2013 година, завърши в края на предходната година - оставяйки и двете страни пред неловко решение.

В последна сметка 48-годишният мъж голф легендата и основаните в Орегон колоси за спортно облекло се разделиха, като няколко огромни марки в този момент се борят да обезпечат неговото утвърждение. Според Bunkered, петкратният първенец на Masters може да бъде ухажван от компании, в това число Greyson Clothiers и On Running, за идващите си покупко-продажби.

Въпреки хипотетичния интерес от страна на тези марки, някогашният номер 1 в света е обслужван с предизвестие, че предходните му персонални кавги могат да възпрат фирмите да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР