Тъй като слънцето най-накрая се появи, не е изненада, че

...
Тъй като слънцето най-накрая се появи, не е изненада, че
Коментари Харесай

Огромен аквапарк Legoland с пързалки и оръдия ще отвори отново навреме за лятото

Тъй като слънцето най-сетне се появи, не е изненада, че британците стартират да мислят за летните ваканции и къде да се насочат, с цел да се разхладят, когато те удариха горещи талази.

За благополучие, има един героичен аквапарк Legoland, който още веднъж отваря порти в събота, 18 май, дружно с водни пързалки, интерактивни атракции и зони за игра.

Разположен в тематичния парк Gardaland в Италия, първият тематичен LEGO® воден парк в Европа има купища брилянтни функционалности и атракции, които няма да желаете да пропуснете. Говорим за LEGO River премеждие, където се носите върху огромни LEGO тухли през атмосферна пещера и зона „ Jungle Adventures “, цялостна с купища занимателни пързалки и разходки с лодки, които са подобаващи за всички възрасти, в това число разходки навън и една атракция на мрачно!

О, и дребните търсачи на мощни чувства няма да желаят да пропуснат зоната на Beach Party със СЕДЕМ пързалки, както и водни оръдия и голяма 1500-литрова кофа, която може да излее вода върху вас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР