Тъй като минималистичната тенденция от 90-те се завърна, тя донесе

...
Тъй като минималистичната тенденция от 90-те се завърна, тя донесе
Коментари Харесай

Елегантни и удобни - още една любима тенденция при обувките

Тъй като минималистичната наклонност от 90-те се завърна, тя донесе след себе си също толкоз ослепителното завръщане на по този начин наречените мюлет обувки. Разпознаваме ги по това, че не покриват глезените, токът им е не повече от 5 см, като по този метод обезпечават безукорен комфорт на стъпалата и в това време издължават силуета. И това съвсем не е за сметка на елегантността. Напротив, те ни дават всичко належащо, с цел да загърбваме малко по-често кецовете в всекидневието си и изключително през по-топлите дни.

Забелязана в доста сбирки от пролет/лято 2023 година, тази наклонност при обувките ще се резервира най-малко няколко месеца. С тяхната изчистена линия и извънредно семпла хармония, те елементарно се съчетават както с дънки или актуалната макси пола, по този начин и с втален панталон за дневните тоалети, до момента в който за вечерта могат да се носят с всевъзможни рокли. Особено вършиме модели от сатен вид „ нощница “, които към този момент всяко момиче има в дрешника си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BY FAR (@byfar_official)

Някои мюлет модели са напълно затворени и леко заострени в предната си част, което ще се хареса на тези от вас, които не обичат да носят отворени обувки през лятото. Други пък са с отворени пръсти и пети. При цветовете доминират неутралните тонове в звук с минималистичната стилистика, само че пък могат да се открият и разновидности в ярки цветове или металически отражения, които ще блестят на всяко лятно празненство. Защото подчертаваме още веднъж – тези обувки са по едно и също време елегантни и доста комфортни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

 
Цветни и ярки – очилата, които носим този сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР