Тъй като индустрията за грим и красота е в постоянен

...
Тъй като индустрията за грим и красота е в постоянен
Коментари Харесай

Жените от тези три зодии се славят с най-висок интелект

Тъй като промишлеността за грим и хубост е в непрекъснат напредък, хората в този момент повече от всеки път с залагат на външния си тип. Всъщност, доста от тях се срамят от тялото си в дните, когато не наподобяват по най-хубавия метод. Въпреки това, има някои хора, които въобще не се тормозят да излязат на открито без грим или със остарелия си разтеглен суичър. Те може да не имат безупречна визия, само че за сметка на това се славят с висок разсъдък. За тях е по-важно какви са от вътрешната страна, а не по какъв начин наподобяват извън. Това до някаква степен е заложено и в техния зодиакален знак.

От Рак до Стрелец, вижте от кои зодии са дамите, които се славят с най-голям разсъдък:

Рак

Ракът може да бъде извънредно заплеснат, защото тези хора са капризни и чувствителни. Въпреки това, в случай че в миналото ви се случи да им посочите, че не наподобяват по най-хубавия метод или би трябвало да положат повече старания за външния си тип, отговорът може да ви изненада. Очаквайте лекция за самолюбието от този свенлив воден знак. Всъщност те правят страхотна работа за покачване на самочувствието на всички към тях. Те оказват помощ на хората да се интересуват малко по-малко от това по какъв начин наподобяват и малко повече от това, което се случва вътре в тях.

Близнаци

Тази закачлива зодия излъчва самонадеяност и е доста ценена на множеството професионални събирания поради своя висок разсъдък. Като се има поради това, не може да се каже, че дамите Близнаци са зле поддържани. Но някои от тях просто не поставят спомагателни старания да извиват миглите си всекидневно. Или няма да ги видите да употребяват първокласна козметика, с цел да подчертават своите физически качества или атрибути. Тези дами са мощно самостоятелни и си дават здравословна доза себелюбие в умерени количества. Те избират да се съсредоточат върху мозъчните знания, които имат, в сравнение с върху външния тип.

Стрелец

Въпреки че може да не са искрено неподредени или нехигиенични, дамите Стрелци са склонни да не се интересуват доста от външния си тип. Ако инцидентно ги видите да се разхождат с разрошени коси и развързани връзки на обувките, те няма да се притеснят въобще. Просто за тях това е нещо изцяло естествено. Всъщност тези хора са будни и горди със своя висок разсъдък, остроумието и хумора си. Тези дами вършат всичко допустимо, с цел да изострят обществените си умения. Те обаче го вършат, без да се концентрират прекомерно върху външни фактори като грим и хубост.

Не е инцидентно, че старите хора са споделили, че по външния тип се посреща един човек, а се изпраща точно по мозъка си. Няма нищо неприятно в това да се грижите за тялото си и да изглеждате добре. Но не забравяйте обаче, че това не е всичко. Една красива осанка може да ви помогне да повишите личното си самочувствие, само че не трябва да разчитате единствено на нея. Учете, образовайте се и се интересувайте и от други неща, с изключение на от външния тип. Само тогава ще сте уверени и самостоятелни. А и кой е споделил, че умната жена не може да бъде и красива? Важното е да има баланс.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР