Тъй като днес програмата в европейския футбол отново не блакосклонна

...
Тъй като днес програмата в европейския футбол отново не блакосклонна
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Сигурни и рискови предложения за днес

Тъй като през днешния ден програмата в европейския футбол още веднъж не блакосклонна към феновете на футболни прогнози , съставихме един материал с 4 отлични оферти от нашия екип за идните мачове през днешния ден. Ето ги и тях:

17:00 часа: Касъмпаша и Аланияспор
В мач-реванш от Купата на Турция Касъмпаша приема Аланияспор в борба за място на ¼-финалите от конкуренцията. Първата среща сред двата тима приключи при нулево тъждество, като и двамата наставници използваха стабилен брой ротационни състезатели. Срещата на стадион „ Реджеп Тайип Ердоган” в Истанбул няма да предвещава друг свършек. Причината е, че и двата тима имат своите упоритости в елитната турска Суперлига. Домакините, с българина – Страхил Попов, в състава, ще се опитат да се вклинят в Топ 4 за място в европейските клубни съревнования, до момента в който Аланияспор ще опита да си обезпечи авансово място, което ще им резервира елитния статут и през идния сезон.
Предварителните информации за двата отбора са, че още веднъж ще предпочетат състезатели, които не взимат постоянно присъединяване в срещите, което подготвя за нетолкова зрелищен двубой. Именно по тази причина ви предлагаме да заложите на пазара „ да няма гол/гол и за двата отбора”, което е на коефициент 2,20.
Прогноза : Двата тима да отбележат гол " НЕ " (коефициент 2.23). За тези от вас, на които това им се коства рисково, дано заложат на под 3.5 гола на коефициент 1.41.
19:00 часа: Бастия - Ноайзи-льо-Гранд
Отборът на Бастия приема непретенциозния Ноайзи-льо-Гранд за Купата на Франция за 1/16-финалите от конкуренцията. Някогашният прочут Бастия записа сложни победи за трофея в миналите два кръга, побеждавайкия Сент-Оме и Конкарно след продължения. Последните два отбора са със статут на дилетанти тъкмо както е и Ноайзи-льо-Гранд. Гостите в срещата победиха Риом след продължения, както и Леж Капрефе с измъченото 2:1. Последва триумф над ГФС Аячо още веднъж с 2:1, с цел да се стигне до тази фаза на шампионата. Именно головете, които отбелязва тимът посетител в елиминационните съревнования предвещава да забележим попадения и на „ Стад Арманд Сезари” в Бастия. Обещаващият коефициент от 2,00 обаче задължава да предпочетем този залог. В допълнение на този факт ще изтъкнем, и че гостите са най-резултатния тим в своята северозападна лига. От своя страна домакините от Бастия са безапелационен водач в третото равнище на френския футбол, но упоритостите за Купата не са изключително огромни, което ще предразположи за ротационен състав от страна на Стефан Роси.
Прогноза : Двата тима да отбележат гол (1.86)
22:30 часа: Реал Мадрид - Джирона
Единственият късмет за трофей за " кралете " през този сезон наподобява Купата на Краля. Сантиаго Солари започва развой на подмладяване в титулярния състав, като постоянно употребява млади футболисти, даже във значими дуели. Джирона се показва доста мощно в шампионата, само че Реал Мадрид е безспорен хегемон в конфликтите посред им, а и формата на столичани се усъвършенства съществено след обръщането на календара. За " сигурна " прогноза победа на Реал Мадрид на коефициент 1.30 няма по какъв начин да бъде пропусната.
Прогноза : Победа за Реал Мадрид (коефициент: 1.30). За феновете на риска предлагането е Реал Мадрид да завоюва и двете полувремена (коефициент 3.00)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР