Тъй като 2024 г. носи вълна от повишения на цените

...
Тъй като 2024 г. носи вълна от повишения на цените
Коментари Харесай

Екипът на MSE на Мартин Луис споделя трик за клиентите на O2 за намаляване на цената на Amazon Prime

Тъй като 2024 година носи вълна от покачвания на цените на мобилните телефони, доста консуматори на телефони без подозрение ще търсят да понижат месечните си разноски, без значение дали като намерите евтина договорка за данни или като се възползвате оптимално от доставчиците, постоянно малко известни преимущества.

А потребителският специалист Мартин Люис от екипа на Money Saving Expert показа скорошна актуализация за всички клиенти на телефони O2, която ще ви помогне да намалите сметката си за Amazon Prime. Всички клиенти с месечно възнаграждение, без значение дали плащате за SIM карта или комбинирате контракт за телефон и данни, могат да понижат £2 на месец от своето участие в Prime - намалявайки цената до по-евтините £6,99 на месец.

През цяла година това значи, че ще плащате £83,88 вместо нормалната цена от £95 за бързата услуга за доставка на Prime и, несъмнено, опцията да се докоснете до нейния набор от музикални и Prime Video преимущества - идеално в случай че сте имали Игрите на глада: Ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР